Medicina, viata si rezonantele vibrationale de boala si sanatate

Sursa

Medicina si medicii si-au cam depasit atributiile in ultimii zeci de ani! Au dat in aroganta de a crede ca pot sa vindece si ca vindecarea celorlalti sta in puterea lor! 

Daca inainte medicul facilita vindecarea, samanii vindecatori, vracii, doftorii intermediau vindecarea, am ajuns sa credem ca noi, medicii de azi suntem cei care vindecam prin protocoale. Aceste protocoale pe de alta parte pentru noi insine si pentru copiii nostri cel mai adesea nu le-am aplica. Urmam protocoale, negam intuitia medicului si a pacientului si ne miram de ce avem din ce in ce mai putina sanatate si cheltuim din ce in ce mai mult pe medicamente si construim spitale din ce in ce mai mari.

Pacientul devine un numar pe lista de consultatii, in registru, bolile lui sunt cifre in statistici, este complet dezumanizat, nu ne mai intereseaza povestea lui personala, ne intereseaza masinaria care pare defecta. Pentru cei cu eticheta: boala X, Y , Z, respectam protocoale pentru care consideram ii lasam pe altii sa isi asume responsabilitatea. Ei stiu de ce au ales aceste protocoale in baza unor cercetari serioase!!!

Oare cat de mult din seriozitate are si responsabilitatea fata de fiinta umana si nu interesul concernelor farmaceutice?! Ca daca omul ar fi sanatos ei ar da faliment!
Oare au ei vreun interes sa dea faliment? Nu, evident ca nu. Ei vor sa faca profit. cat mai muuult profit!!!!

Inseamna profitul lor sanatatea voastra. Nu, in mod cert nuuuu!
Atunci au ei interesul ca prin cercetarile lor - in care baga sume colosale de bani - sa va ajute sa deveniti sanatosi!
Nu, in mod evident nu!

Atunci de ce totusi medicamentele ne scapa adesea de simptomele si durerile pentru care le luam?
Foarte simplu! ca sa va determine sa le cumparati trebuie sa aiba un efect, dar nu prea mare ca sa va faca dependenti.
De ce ne lasa ilizia ca functioneaza! Fiindca au cercetat indeajuns sa va ia fata cu disparitia unei dureri si sa va deterioreze suficient alte organe, cronic, insidios, tacut pana cand sunteti servitorii lor pe viata! Fiindca suntem suficient de ignoranti sa ratam astfel de intrebari. Fiindeca suntem suficient de aroganti sa credeti ca ati muncit si ati platit asigurari medicale si ei au obligatia sa se ocupe de sanatatea voastra in timp ce voi va traiti viata cum va place!

Cum va place sa va traiti viata? Ignorand cele mai banale reguli de bun simt! manacti animale moarte, ucise inainte de vreme si in care sunt bacterii ce transmit creierului vostru ca ati murit si flora intestinala si din alte organe se inmulteste si 91% din populatia planetei, mancatorii de carne au probleme de tub digestiv. De ce oare?
Mancati dulciuri rafinate, consumati alcaloizi gen cacao, cafea, alcool, tutun cu nicotina si gudroane considerand ca va faceti un bine, va relaxati, aveti aport de antioxidanti...dar va bazati de fapt pe cercetarile care sunt interesate ca voi sa va continuati aceste obiceiuri vicioase toata viata si sa si credeti ca VOI ATI ALES SA FUMATI, SA BETI ALCOOL SI CAFEA, SA PAPATI CARNE, SA VA DISTRATI SI SA VA TRAITI VIATA!
Am o veste foarte proasta: nu voi va traiti viata ci sistmul va traieste viata, voi sunteti doar buni de muls!!!
Cum spune Dalai Lama: munciti o viata sa va intretineti viciile, apoi daca ati agonisit ceva platiti sa va recuperati sanatatea distrusa si pana la urma muriti la fel de ignoranti si nici nu ati stiut macar ce inseamna viata pe pamant, aceasta minunata experienta a copilului explorator pe care prea devreme l-ati inchis in ambalajul de mumie adulta.

Daca mai aveti si copii le spuneti ce nu au voie: sa bea, sa fumeze, ii invatati sa manance sanatos! Dar oare ce vad ei la voi, ce rezonante veti transmite. Cele pe care mintea voastra nu le crede si nu le aplica pentru voi! Toata perioada de sarcina au mancat fum de tigara si alimentatie nesanatoasa, ganduri negative, frici si stres si atunci cum sa i se dezvolte o intuitie si o constiinta mai mare decat a voastra...? De unde? de la cine? cum sa fie mai fericiti ca voi? Cum sa fie mai destepti ca voi? Cum sa fie mai atenti ca voi? Cum sa fie mai controlati, echilibrati, increzatori, creativi ca voi? nu va place de voi si nu aveti o stima de sine inalta? ei de unde s-o invete? veti agonisi bani ca sa platiti pe latii sa va invete copiii sa nu semene cu voi?!!!! oau...

Exista oare altceva. Pentru voi nu! Fiindca in baza rezonantei atrageti spre voi cercuri de prieteni de aceeasi factura cu voi: fumatori, cafegii, alcoolici, carnivori, fiinte instinctuale, animale intelectuale, destul de nefericiti si necoltrolati sa va suporte pe voi!

Oare ce o fi insemnand a fi OM, fiinta vibrationala in corp uman care are o experienta in aceasta forma constient de sine si de experientele celorlalte specii impreuna cu care convietuieste in armonie?
O fiinta plicticoasa si plictisita, o fiinta care nu se distreaza? O fiinta antisociala?
Nici vorba. Este o fiinta care socializeaza cu alte fiinte constiente, pe care le atrage vibrational langa ea, prin atitudinile fata de viata!
Oare care dintre cele doua variante se distreaza mai bine: cea drogata de sistem, care nu mai are glanda pineala activa, ci o stafida de 0,5 cm si lipsita de intuitie si creativitate si fara gandire libera sau o fiinta care este atenta la realitate, adaptata la situatii pentru ca isi da voie sa le vada asa cum sunt nu cum ar vrea sa fie si cum i-ar conveni, care are glanda pineala de 5 cm - diametru, de 100 de ori mai mare ca si volum!

Oau! Oare care se distreaza mai bine, mai autentic, care este cu adevarat mai fericit? Prima varianta de fumator, carnivor, betivi si cafegii cu IQ sub 90 sau cei care au un IQ de peste 120 si coeficient de inteligenta emotionala de cateva ori mai mare.

Ce rezonante vibrationale de sanatate si bunastare atrage cineva inteligent fata de cineva pe care nu il mai ajuta creierul fiindca e plin de gaurele care nu mai au cum sa comunice intre ele? Cineva care se apropie pe zi ce trece de dementa senila Alzheimer?
A, nu stiati ca obiceiurile de a fuma, de a consuma cafea, de a bea alcool, de a manca mortaciuni ne produce in creier gaurele prin vasoconstrictie, prin fortarea unor neuroni, glande cerebrale sa produca neuroendorfine ca sa ne anestezieze si sa ne impiedice sa repetam acele comportamente prin mahmureala sau sevrajul de dupa, prin epuizarea sistemului reticulat activator ascendent si descendent.

Dar animalul intelectual nu mai poate gandi eficient. Este mai importanta apartenenta la grupul care fumeaza, bea, se dopeaza, fiindca oamenii nu sunteti dependenti de toxice ci de morfinele din creier care se elibereaza sa va salveze de voi insiva!

Sa nu va mai spun ce le faceti copiilor vostri? cum arata creierasele lor ca nivel de oxigenare si vascularizatie defectuasa datorita voua dragi parinti inconstineti. Buna dimineata!

Insa nu ne interzice nimeni sa facem copii daca suntem iresponsabili. Sistemului ii chiar convine ca tot omu sa faca copii fiindca numai bine is dopati si spalati pe cerier fara sa mai munceasca sistemul prea mult la asta sai gata de muls! Vezi mai jos comercializarea copilariei!

http://autovindecarea.blogspot.com/2012/01/copiii-consumatori-comercializarea.html

si cum fumatul face ravagii in creierasul in formare al copilului...
http://autovindecarea.blogspot.com/2012/03/aivrei-copii-sanatosi-si-fumezi-atunci.html

Si cum continuam ignoranti sa le cerem copiilor nostri sa fie atenti la noi sau la scoala, sa aiba rezultate bune la invatatura, sa aiba o buna intuitie si creativitate... bla bla ! DE UNDE FRATE, DE UNDE NU I-AI DAT? Nici Dumnezeu nu cere de unde nu-i!

Si asa ajung copii nostri sa consume alcool, sa fumeze de tineri, sub 11 ani! sa manace dulciuri si suculete ii invatam noi singuri inainte sa aiba un anisor, tortulete, prajiturele, bombonici, ciocolatele, iarurtele!
Tot sangele are o ligurita de zahar la adult, o jumatate la copil. Ce aveti frate cu copilul? Ce v-a facut rau ca ii dati otrava dulce? Si mai aveti pretentia sa fie si atenti la strada, la ceilalti, la voi... dar bietul NU POATE, CHIAR NU POATE, IAR EFORTURILE IL EPUIZEAZA, nu mai pot face sport ca lumea ca de la atata dulce rafinat muschiuletii lor nu mai functioneaza bine.

Sunt prea grasi sau prea slabi? Daca sunt dolofani adesea e mai bine ca macar stima lor de sine nu e chiar sub nivelul marii, iar daca sunt foarte slabi astia micii nu mai vor sa ii vedeti! Sistemul lor s-a adaptat genetic sa scape privirilor voastre, sa ocupe cat mai putin loc in ochii vostri, insa fiind adesea si hiperactivi obtin exact contrariul. Vreti sa ii prostiti sa mai stea locului si le dati iar ciocolatica si bombonele. Alt motiv de agitatie in creier, nu mai au cum sa fie atenti si se foiesc mai tare sa consume mai repede surplusul de dulce din sange.

Oare cand o sa incepeti sa si ganditi?! dragi parinti, daca as fi copilul vostru v-as scrie o scrisoare prin care sa va rog sa ma lasati in pace cu prostiile voastre, sa ma respectati ca om, sa ma iubiti cu adevarat si sa va ocupati de sanatatea voastra si a mea, sa invatati sa aveti grija de voi si de mine, sa invatati sa fiti fericiti cu voi insiva si fericirea voastra sa nu mai depinda de niste morfine din creier. As vrea sa va invatati si sa ma invatati sa umplem rezervoarele de iubire goale.

Cum? Creati alte rezonante! da este posibil!
Asa:
1.acordati-mi si acordati-va timp sa ma si sa va ascultati pe voi si unii pe altii fara sa ma si fara sa va judecati; 2. faceti-va servicii voua insiva si pe mine duceti-ma sa vad lucruri frumoase, naturale, ape, cascade, muntii, paduri, parcuri, animale, muzee
3. luati-ma in brate cat mai multa, mangaiati-ma nu doiar cat sunt un bebe ci si cand sunt adolescent am nevoie de imbratisarea si acceptarea voastra; daca nu va vad pe voi iubindu-va ca parinti cum o sa pot invata sa ma port normal cu alti oameni sau cu partenerul de cuplu?
4. faceti-mi cadouri pe care sa le apreciez, care sa imi foloseasca si sa ma mentina sanatos; daca imi cadorisiti dulciuri si jucarii scumpe nu imi alimentati decat egoul si imi deteriorati creierasul
5. cel MAI MARE BINE PE CARE MI-L PUTETI FACE PANA LA 18 ANI ESTE SA IMI CONSTRUITI INCREDEREA IN MINE SI IN VIATA!!!

Cand nu imi dati cele de mai sus si nu vi le dati nici voua sa nu va mai mirati daca creierasul meu da rateuri si nu fac decat un pic de febra ca odata face creierasul meu convulsii, sa nu va mai mirati daca face creierasul meu focare de epilepsie.
Are nevoie de iubire nu de prostie, de parinti care sa ma creasca si sa ma ajute sa descopar lumea, insa nici voi nu o cunoasteti si spre deosebire de mine sunteti foarte speriati de ea. Nu e deloc infricosatoare daca esti constient si atent! Poate fi o expeditie minunata chiar de la noi de acasa dar privita prin alti ochelari, cu alte filtre, cu alte interpretari!

Haideti sa o exploram impreuna!

Haideti sa gustam o conopida cruda, un morcov, o portocala sau un mar, o nuca, o aluna, o liungurita de miere -  nu va temeti nu fac tetanos, e doar un mit! Haideti sa iesim la aer curat, sa manacam din ce in ce mai putine alimente moarte. Sa ne ocupam timpul cu lucruri placute. Sa fumati mai putin sau chiar sa va lasati. Sa intelegeti ca nici alcoolul si nici cafeaua nu va ajuta nici pe voi si nici pe mine sa va am mai mult timp alaturi in viata, mai fericiti si sa nu imi deveniti o povara sau eu voua! putem fi sanatosi si plini de viata, chiar nu va veti plictisi daca va incepe creierul sa va functioneze din nou normal si gaurelele din el se vor umple din nou, in timp e drept, dar in 7 ani tot aveti posibilitatea sa aveti un creier sanatos si viata implinita!

Altfel voi avea toate sansele din lume sa fac diabet, epilepsie, obezitatea, depresie, astm, boli digestive, ulcere si hepatite, boli respiratorii si urinare ca rinichii mei nu fac fata la toate aberatiile pe care mi le dati drept mancare - ulciorul nu merge de multe ori la apa!

Buna dimineata pacienti si potentiali viitori pacienti!
acest script este pentru cei dragi noua carora nu mai suntem capabili sa intelegem ce ar trebui sa le facem sa aiba o viata libera de pilule si carje...

Un medic adevarat stie ca nu el vindeca. Intelege ca boala este cel mai bun prieten al tau. Cand intelegi ca acest simptom, aceasta durere este acolo pentru a preveni un rau si mai mare pe care esti pe cale sa il comiti vei sti ca simptomul nu trebuie indepartat, ca nu trebuie ucis mesagerul de pace, ci ca este imperios necesar sa ne trezim din ignoranta si sa invitam acest prieten la masa.

Da, La masa tratativelor!

Acest prieten daca il ascultam vine cu solutia la problemele noastre reale, la originea suferintei pe care o avem si odata aplicata aceasta solutie vom fi devenit mai adaptati la realitate, ne vom fi dat jos pietrele de pe suflet.

Medicul intelegea ca pacientul si-a intamplat boala, si-a atras-o prin atitudinea fata de propria persoana si fata de lume. UN medic adevarat avea rostul sa il ajute pe pacient sa se reconecteze la o identitate a sa relaxata, in totala comunicare cu tot ceea ce exista. 

Rezonanta vibrationala a Universului ii trimite in oglinda fiecaruia dintre noi ceea ce poate cuprinde in sine, ceea ce poate abandona pentru a se umple, ceea ce poate accepta ca si transfer total de fiinta cu Lumea!

Depresia, inchistarea, nesiguranta, neincrederea, ignoranta, aroganta duc la suferinte si boli, in timp ce compasiunea, blandetea, relaxarea, bunavointa, atentia si constientizarea vindeca sufletul, atrag spre noi rezonante vibrationale care sa ne permita functionarea in starea de bine si bucurie de viata!

Boala sau sanatatea sunt rezonante ale continutului psihicului si creierului nostru. Fiecare celula are in ea tot ce are nevoie sa functioneze ca un organism de sine statator. In functie de ce gandim sau ce facem ca raspuns la ce vine din simtire avem posibilitatea sa ne atragem rezonante, fiinte similare cu ce afirmam ca ne intereseaza!

Daca vreti sa va dati seama ce rezonante vibrationale de sanatate sau boala ati atras uitati-va in jur si faceti o medie de sanatate si bunastare a celor mai apropiati 10 oameni din viata voastra (pot fi in mintea voastra sau in viata voastra reala)

Sa aveti o viata minunata, sanatate si bunastare si sa va bucurati intelept de Natura!

daca sunteti sau nu de acord cu cele spuse va rog sa lasati un comentariu mai jos care ma ajuta sa inteleg mai bine perspectivele voastre despre viata si sanatate. Multumesc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho