Alimentatia inteligenta pentru suflet, minte, emotii si corp

Sursa

            Corpul are nevoie de hrana vie, de alimente care sa contina clorofila, singura care ii poate furniza corpului uman si animal coloidele de lumina - deci energia luminoasa, singura hrana care nu consuma din energia corpului. Coloidele de lumina se transfera din clorofila plantelor in hematii si din circulatia sanguina ajung in tot corpul. Corpul uman preia coloide de lumina, deci energie luminoasa pe care o condenseza in structurile atomice, in molecule, in structurile biologice: celule, tesuturi, organe pentru a repara si reinnoi celulele moarte sau degradate. Pentru ca sa nu se foloseasca din energia corpului uman pentru digestia alimentelor acestea trebuie sa contina minim 6500 unitati de coloide de lumina. Tot ceea ce depaseste aceasta valoare furnizeaza energie: lapte de la vaci crescute pe camp, lactate fermentate, unt, branzeturi nepasteurizate, (6500-7500), supe de legume si zarzavaturi, compoturi – preparate la foc mic (7000-8500), fructe, legume, zarzavaturi, nuci, alune (8500-9800), seminte incoltite – germenii de plante (peste 10000-13000-20000). Alimentele care au sub 6500 sunt: oua de casa (5500-7000), supe de carne, carne fiarta in baie marina cu legume si zarzavaturi (4500-5000), carne fripta, gratare la fum, carne afumata, alimente facute in oale cu presiune - datorita degradarii prin presiunea mare a membranelor celulare ale alimentelor (500-3000), nicotina si gudroane, sucuri carbogazoase, dulciuri rafinate, lactate, oua si carne din surse industrializate (0-1000).
            Poftele noastre de mancare pot sa insemne de fapt lipse de minerale sau vitamine, iar corpul da mesaje cum ca ar trebui sa le luam de undeva.
            Nu intamplator exista in Natura elemente care semana cu anumite parti ale corpului, cu diverse organe si care ii furnizeaza acestuia chiar ceea ce are nevoie, fiind sursa de coloide de lumina cu tropism spre acele organe cu care seamănă.
            Tot ce se găsește în natură este guvernat de o matematică a șirurilor în care elementul superior este format din suma tuturor elementelor anterioare.
            Dacă sub 51% din ceea ce mâncăm nu este crud ci preparat termic corpul anulează posibilitatea de a asimila ceva din ea și îl consideră corp străin=toxină și îl elimină sau izolează. Dr Paul Kutschoff demonstra încă din anul 1930 că leucocitoza intestinală se datorează alertării sistemului imun de alimente care sunt crude în procent mai mic de 51%, fapt pentru care peste 90% din populația globului are probleme cu tractul digestiv și imunitatea, face alergii adesea nespecifice și dificil de controlat. 
            Emotiile au nevoie de apa, preferabil alcalina sau cu metale pretioase monoatomice, amprentata cu programe mentale si mai ales cu stari emotionale superioare. Experimentele lui M. Emoto cu picaturi de apa amprentata inghetate si fotografiate. Diverse arhetipuri stocate in inconstientul colectiv determina apa sa isi aranjeze moleculele in structuri perfecte, simetrii perfecte. Cuvintele scrise sau rostite, muzica, imagini, simboluri, starii sufletesti structureaza apa in functie de ceea ce crede cel care le lipeste. De starea cercetatorului depinde insa cel mai mult felul in care moleculele de apa se ordoneaza, se dispun, iar perceptiile noastre legate de realitatea noastra sunt cele care pot anihila influentele inconstientului colectiv: crdinta ta... Preferabil este sa introducem in apa de baut, preferabil apa de izvor, roci cu proprietati speciale, seminte, uleiuri, esente naturale, in functie de ceea ce sintim ca avem nevoie, dar mai ales sa fim extrem de constienti, de atenti la ce gandim si mai ales ce simtim atunci cand bem apa.
            Cata apa sa bem pe zi? Depinde de varsta si de fiecare in parte. Cel mai bine este sa va intrebati atunci cand credeti ca va este foame daca ati baut destula apa si daca nu cumva va este de fapt sete.
            Mintea se hraneste cu aer ionizat negativ din zone cu cascade, parcuri, paduri. Plimbarea cu picioarele goale prin iarba, pe pamant, prin zapada produce un efect de pamantare prin care campurile electropozitive se scurg in pamant si corpul ramane initial neutru apoi se incarca de la pamant cu sarcini electronegative – singurele care permit miscarea si deci singurele care fac posibila Viata – care nu poate exista in absenta miscarii. Aerul de la cascade este plin de coloide de lumina care se absorb prin piele si prin alveolele pulmonare si prin mucoasa intestinala (peste 15000 – 20000). Aerul din spatii inchise, mai ales cele ermetice cu termopan si cu aer conditionat au ca si coloide furnizate pana la 1000-1500 si astfel, cu fiecare respiratie inconstienta in aceste spatii programam corpul sa consume din rezerva sa de energie – apar frecvent simptome ca dureri de cap, ameteli, lipsa de concentrare, depresie, boli digestive, cardiace si mai ales respiratorii. Orice spatiu care nu respecta o geometrie sacra sau care are un feng shui nefavorabil ne influenteaza viata si sanatatea.  Locul de munca si locuinta reflecta ceea ce am atras spre noi in acest moment, emotiile si gandurile si perceptiile noastre asupra realitatii
            Sufletul, fiinta noastra profunda se hraneste cu lumina soarelui, dar mai ales cu lumina interioara, rezultat al Constientizarii Identitatii noastre Adevarate = Eu si Tatal Unu Suntem...
            Lumina pe care o percepem im afara este de fapt rezultatul unor procesari de semnale pe care ochiul le preia din mediu, formeaza pe retina o imagine mai mica si inversata si care ajunge sa fie transcrisa in semnale electrice – influx nervos ce se propaga din aproape in aproape pana la lobul occipital al creierului, unde, in intuneric total, se creeaza imaginea de lumina.
            In aceste conditii nu putem sa nu ne intrebam cine este cel care observa, cine priveste realitatea: Observatorul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho