Cinci alimente utile în detoxifiere

Exista o multitudine de alimente benefice in curele de detoxifiere, dar dintre toate acestea, iată cinci alimente ideale in asemenea cure. Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca aceste cinci alimente contribuie la eliminarea toxinelor, chiar daca nu respecti la modul cel mai strict regulile unei diete de detoxifiere.








Ideal este sa incluzi unul sau mai multe din aceste cinci alimente in meniul tau zilnic. Efectele nu vor intarzia sa apara. Asta inseamna ten luminos, digestie corecta, ficat in stare perfectă de functionare.


1. Sfecla. Este bogata in vitaminele B3, B6 si C, dar si beta-caroten. Are fier, magneziu, zinc si calciu, toate necesare pentru o detoxifiere optima si o eliminare a toxinelor. Sustine si o functionare optima a vezicii biliare si a ficatului, organe esentiale pentru distrugerea elementelor nesanatoase din corp.


2. Papadia. Este extrem de bogata intr-o multime de substante folositoare organismului, precum minerale si fitonutrienti. Acestia sunt cei mai buni antioxidanti posibili, curatand corpul.


3. Broccoli. Contine foarte multe fitochimicale, ceea ce il transforma intr-o leguma ideala pentru detoxifiere. Poate fi consumat intr-o multitudine de combinatii, ceea ce il face sa fie extrem de versatil.


4. Semintele de in. Acestea sunt super-alimente atunci cand vine vorba de detofixiere. Au foarte multe fibre, care alunga toxinele din tractul intestinal, continand si Omega 3. Consuma o lingurita de seminte de in in fiecare zi. Face minuni.


5. Lamaia. Acest fruct stimuleaza eliberarea enzimelor si ajuta la transformarea toxinelor in apa. Daca bei zeama de lamaie la prima ora a diminetii, pe stomacul gol, vei echilibra nivelul de acid, scrie huffingtonpost.


Sursa:  www.dietetik.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho