Antica, straveche bautura egipteana cu efecte miraculoase

Sursa


Antica, straveche bautura egipteana, era menita sa-i tina mereu in putere pe sclavii care munceau la maretele piramide, sub razele nemiloase ale soarelui din desert. Bautura curata vasele de sange si asigura o viata lunga si sanatoasa. Se crede ca bautura ar fi aparut pe vremea faraonului Amenhotep al II-lea. Licoarea insa, era preparata si de preotii egipteni care cunosteau bine atat tainele organismului uman cat si plantele, salbatice sau cultivate, si virtutile acestora. 



Oamenii simpli numeau aceasta bautura humus, adica sol, pamant. Numele pe care l-a primit, Antica, provine de la cele doua componente care intra in compozitia sa; An - usturoi si Tica - lamaie. 

Miraculoasa bautura, remediu excelent datator de viata lunga, sanatate si putere se poate prepara acasa, usor si simplu, din patru lamai bine coapte, de marime potrivita, cu coaja cat mai subtire, si trei capatani de usturoi. Lamaile se spala bine, se storc, si cojile ramase se dau prin masina de tocat. Usturoiul se curata si se piseaza ca pentru mujdei.
Toate aceste ingrediente se pun intr-un vas emailat sau vas de sticla, borcan, se amesteca bine si apoi se toarna doi litri de apa fiarta si racita. Vasul se acopera cu o bucata de tifon pusa in doua si se tine la frigider pentru trei zile, 72 de ore. Dupa acest interval de timp, lichidul se strecoara prin tifon pus in patru, se pune in sticle inchise etans si se pastreaza la frigider. 
Nu va temeti ca frigiderul va prinde miros de la usturoi. Lamaia face sa dispara mirosul neplacut. Daca totusi vi se pare ca frigiderul miroase a usturoi, puneti in interior o ceasca plina cu otet. 

Cura cu bautura Antica dureaza cinci luni si este bine sa se inceapa in asa fel incat sa prinda lunile de primavara, perioada cand organismul este mai slabit si mai predispus la boli. Timp de cinci zile se iau de patru ori pe zi cate 50 ml de Antica cu 30 de minute inainte de masa. Se face pauza de zece zile dupa care procedura se repeta. 
Vitamina A din usturoi sporeste densitatea si elasticitatea pielii, protejeaza limfa si impiedica transpiratia in exces. Siliciul din usturoi are rol important in reintinerirea maduvei osoase si fabricarea globulelor rosii tinere. Tot in usturoi se mai gaseste un element foarte rar, dar extrem de important, germaniul, care favorizeaza formarea tesutului muscular. 
Preparatul Antica are puterea sa vindece mai toate afectiunile tractului gastro-intestinal si disfunctiile hepato-biliare, curata rinichii, dezinfecteaza caile urinare, vindeca stenocardia, restabileste inima dupa infarctul de miocard, grabeste vindecarea cicatricelor. De asemenea, curata intestinul subtire, inlatura avitaminozele si constipatiile, trateaza scorbutul si tuberculoza. 

Sa avem parte de o perfecta sanatate!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho