Cum scapam de gripa fara vaccin? - cu vitamina D

Sursa


Oamenii inca nu inteleg: Vitamina D este “nutrimentul miraculos“ ce va activeaza sistemul imunitar pentru a va apara impotriva microorganismelor invadatoare – inclusiv gripa sezoniera si gripa porcina. Acum doua luni (august 2009) a fost publicat de catre cercetatorii de la Oregon State University un studiu important. Acest studiu ne arata ceva uimitor: Vitamina D are un rol crucial pentru functionarea sistemului imunitar, astfel incatcapacitatea vitaminei D de a stimula functia imuna si de a distruge microorganismele invadatoare s-a conservat in genom timp de 60 milioane de ani de evolutie.
   Asa cum explica acest comunicat de presa alOregon State University:
   Faptul ca acest raspuns imun mediat a fost retinut de-a lungul  a milioane de ani de selectie de evolutie si inca se gaseste in specii incepand cu maimutele veverita pana la babuini si oameni, arata ca trebuie sa fie critic pentru supravietuirea lor, spun cercetatorii.
   “Existenta si importanta acestei parti a raspunsului nostru imun arata in mod clar ca oamenii si alte primate au nevoie sa isi mentina niveluri suficiente de vitamina D“, a afirmat Adrian Gombart, un profesor asociat de biochimie si un investigator principal la Linus Pauling Institute la Oregon State University.
   Comunicatul continua sa explice:
   La primate, actiunea de “pornire“ a unui raspuns optim la atacul microbilor functioneaza in mod corespunzator numai in prezenta unei cantitati adecvate de vitamina D, ce reprezinta de fapt un tip de hormon ce circula in sange si le semnalizeaza celulelor printr-un receptor. Vitamina D este produsa in cantitati mari in momentul expunerii solare si se gaseste in doze mult mai mici in anumite alimente.
   Vitamina D impiedica raspunsul imun de “adaptare“ provenit din reactia exagerata si reduce inflamarea si pare ca suprima raspunsul imun. In orice caz, functia noului element genetic pe care l-a cercetat acest studiu ii permite vitaminei D sa impulsioneze raspunsul imun innascut prin activarea unei proteine antimicrobiene. Efectul general poate ajuta la prevenirea reactiei in exces a sistemului imunitar.
   Fara vitamina D sunteti prazi usoare
   Ceea ce arata acest studiu este ca fara un nivel suficient de vitamina D in sange, sunteti tinte perfecte pentru gripa (H1N1 sau alt tip). Daca aveti lipsa de vitamina D sistemul dumneavoastra imunitar nu se poate “activa“ pentru a-si face treaba. De aceea oamenii care au deficit de vitamina D fac atat de des gripa in sezonul rece.
   Dar oamenii care au doze mari de vitamina D au puterea nutritiva de a-si activa sistemul imunitar astfel incat acesta poate raspunde la atacul agentilor patogeni. In mod crucial, vitamina D reuseste de asemeni sa echilibreze raspunsul sistemului imunitar si sa previna inflamatia – cauza principala a deceselor in urma pandemiei de gripa din 1918.
   Deci vitamina D nu va protejeaza doar de infectia initiala ci de asemeni impiedica organismul sa reactioneze in exces si sa va ucida prin inflamare (care in mod tipic este exprimata ca pneumonie bacteriana, o infectie a plamanilor).
   Oamenii destepti de astazi fac doua lucruri:
   1) spun NU vaccinurilor
   2) spun DA vitaminei D.
   Daca luati vitamina D nu aveti nevoie de nici un vaccin!
 
   Surse de vitamina D
Alimente cu vitamina D   De unde puteti sa luati vitamina D? Vitamina D este prezenta in cantitati moderate in uleiul de peste si uleiul de peste marin cu omega 3, lapte, conopida, ardei, castraveti etc. dar cele doua surse abundente de vitamina D sunt:
   1) lumina soarelui
   2) suplimentele cu vitamina D.
   Vitamina D este usor de obtinut. De fapt, corpul dumneavoastra o fabrica atunci cand va expuneti la soare.
   De ce nu suntem sfatuiti sa luam vitamina D?
   Studiile privind capacitatea vitaminei D de a opri gripa sunt nenumarate. Si totusi, industria vaccinurilor (si doctorii ce doresc vaccinarea) nu doresc sa aflati despre vitamina D. De ce?
   Deoarece daca oamenii ar cunoaste adevarul despre vitamina D, industria mondiala de vaccinuri se va prabusi. Cine ar mai avea nevoie de vaccin daca ati avea un sistem imun activat ce ar face treaba automat? In plus, sistemul dumneavoastra imunitar este natural, in timp ce vaccinurile sunt injectii complet artificiale ce contin substante chimice toxice ce sunt legate tot mai mult nu doar de autism, ci si de crize, leziuni ale creierului si moarte.
   De ce sa riscati sa va vaccinati, daca vitamina D ofera o protectie sigura?
   Conform multor experti nutritionisti, aveti nevoie de cel putin 4000 IU pe zi pentru a preveni deficienta. Sunt oameni pe care ii cunosc ce iau  8000 IU pe zi. Personal nu iau vitamina D dar stau cel putin 30 de minute la soare in fiecare zi in zona de langa ecuator (ce este o zona geografica unica, am inteles, de care nu toata lumea se poate bucura).
   Oficialii din domeniul “sanatatii“ (daca ii putem numi asa) fac o greseala cruciala cu gripa porcina. In loc sa comande mai multe vaccinuri, ei ar trebui sa recomande suplimente pe baza de vitamina D pentru populatie. Pentru o suma mult mai mica decat costul vaccinurilor, am putea furniza suplimentare cu vitamina D fiecarui barbat, femeie si copil din America. Nu numai ca am opri pandemia de gripa porcina, dar am sesiza scaderea ratei de cancer!
   Probabil de aceea autoritatilor din domeniul medical nu le pasa de vitamina D – impactul financiar asupra industriei cancerului ar fi prea mare. Producatorii de vaccinuri ar pierde miliarde si industria cancerului ar putea pierde zeci de miliarde. Rata diabetului va scadea, depresia va disparea pentru multi oameni, functionarea rinichilor se va imbunatati si o lista lunga de alte boli ar fi prevenita sau chiar reversata prin administrarea de vitamina D.
   Vitamina D este raspunsul problemelor noastre de sanatate nationala. Doar un nutrient, daca ar fi distribuit gratuit tuturor, ar putea probabil sa taie costurile sistemului nostru national de sanatate la o treime in cinci ani, cred eu.
   Si totusi, ei nu indraznesc sa mentioneze acest lucru. “Nu este aprobat de FDA (Food and Drug Administration)“, afirma ei. Deci, CDC (Center of Disease Control) nu o va mentiona. WHO (World Health Organization) nu o va recomanda. FDA se face ca nu exista si doctorii nu au voie sa o prescrie.
   Uitati-o – vitamina D – marele LEAC impotriva gripei. Este aici chiar acum. Este ieftina, este sigura si este disponibila. Totusi este cu totul ignorata.
   Lasati-ma sa va arat ce este evident: la ordinea zilei se deruleaza un proiect pentru a tine poporul american departe de vitamina D si ignorant in legatura cu efectele ei asupra sanatatii. Este o schema planificata constient ce doreste sa ii dezinformeze pe oameni, facandu-i sa se vaccineze, sa faca chimioterapie si sa ia medicamente in loc de a-i invata leacurile simple naturale ce exista chiar acum.
   Ascultati ce va spun: in pandemia de gripa porcina sau oricare alta pandemie viitoare, populatia care va suferi de cea mai mare rata de decese va fi aceea cu cele mai ridicate deficiente de vitamina D. Si vaccinul? Nu ofera nici o protectie, comparat cu vitamina D.
   Legile biochimiei nu pot fi oprite de birocratii FDA
   Oricarui doctor sau autoritati din domeniul medical care rade de faptul ca vitamina D este pe departe mai utila decat vaccinarile, adresati-i urmatoarea intrebare:daca vitamina D nu are nici o influenta asupra sanatatii umane, atunci de ce genele sistemului imunitar sunt activate specific de catre vitamina D ce dainuieste in genom (genomul uman) de mai mult de saizeci de milioane de ani?
   De ce este programat sistemul imun uman sa foloseasca vitamina D pentru a se activa?
   De ce pielea umana genereaza vitamina D ca urmare a expunerii la razele soarelui?
   Mintea amortita a doctorilor va raspunde ca este doar o coincidenta! Ca nu este nici un motiv specific pentru care vitamina D exista in gene!
   Dar devine chiar mai bizar: conform FDA, vitamina D nu are nici un efect biologic benefic in corpul uman! Este adevarat: FDA spune ca orice substanta ce are un efect benefic (terapeutic) in corpul uman trebuie sa fie un MEDICAMENT, nu un nutrient. Si vitamina D nu a fost niciodata aprobata ca medicament. De aceea este inerta.
   Intelegeti ce spun? Vitamina D nu are nici un efect benefic asupra corpului uman pentru ca FDA spune aceasta. Ce inseamna aceasta pentru aroganta birocratica? Este ca si cum ai spune ca gravitatia nu se aplica in lumea noastra deoarece inca nu am “aprobat“ legile fizicii.  Dar bineinteles ca legile fizicii sunt valabile si la fel si cele ale biochimiei.
   Aveti nevoie de vitamina D, nu de vaccin
   Corpul dumneavoastra nu are nevoie de un vaccin pentru a combate gripa porcina (sau o gripa sezoniera). Ceea ce are nevoie este vitamina D, un somn odihnitor, hidratare adecvata cu apa curata si o nutritie sanatoasa. Aceste lucruri fac vaccinul sa devina invechit.
   Sunt sigure, la preturi accesibile, naturale si disponibile. Nu trebuie sa asteptati la coada pentru a obtine vitamina D si nu aveti nevoie de prescriptia doctorului. Nu este implicat nici un ac si nu este nici un risc sa suferiti de vreo criza si nici de permanente leziuni ale creierului.
   Cu niveluri suficiente de vitamina D in sange, sistemul dumneavoastra imunitar va va proteja de gripa porcina, gripa aviara, gripa umana sau chiar de nonsensurile infectiilor pandemice ce sunt imprastiate de CDC, FDA si WHO. Sistemul dumneavoastra imunitar detine intreaga tehnologie de care are nevoie pentru a va pastra sanatatea… atata timp cat are armele biochimice (ca vitamina D) pentru a-si “activa“ raspunsul de adaptare.
   Va dati seama de faptul ca fara un sistem imunitar functional ati fi fost ucisi de microorganisme de mii de ori pana acum? Sistemul dumneavoastra imunitar va salveaza viata in fiecare zi, in liniste, in spatele scenei. Este motivul din cauza caruia inca mai respirati in timp ce cititi acest articol. Vaccinarea este ultima insulta adusa propriului corp deoarece prin aceasta admiteti ca nu aveti incredere in sistemul imunitar ce deja v-a salvat viata de nenumarate ori.
   Nu va incredeti in injectiile cu substante chimice! Aveti incredere in propriul sistem imunitar – si asigurati-i uneltele nutritionale de care are nevoie pentru a va salva viata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho