Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

Sursa

Întotdeauna mi-a plăcut o soluţie simplă la oproblemă aparent complicată. Nu dărâmi casa pentru a repara o ţeava spartă. Eclar că felul în care medicina alopată „tratează” cancerul astăzi face maimulte victime, decât vindecări. Chimioterapia, radiaţiile şi bisturiul nu suntrăspunsul la cancer, după cum durerile de cap nu sunt provocate de lipsa aspirinei.Cauza trebuie găsită şi tratată. În acest spirit, următoarele rânduri  aufoarte mult sens (autorul îmi este necunoscut). Mai cred că acesta nu esteunicul tratament naturist. Sunt cunoscute efectele miraculoase ale ciuperciijaponeze Shiitake, Graviolei amazoniene, laetrilului din sâmburii de caise sauale extrasului din orez IP6 printre multe altele dar, ca orice lucru bun, eextrem de simplu şi atrăgător. Judecaţi singuri:

Pe plan global, în jur de 8 milioane de oamenimor de cancer în fiecare an. Numai în SUA cifra este de peste o jumătate demilion de victime anual. Se preconizează că până în anul 2030, această cifră vaajunge la 12 milioane de decese anual pe glob. Cancerul este prima cauză dedeces a persoanelor sub 85 de ani, iar în SUA o persoană din patru moare de cancer!Zilnic se introduc noi legi ce reduc libertăţile cetăţeanului sub justificarea„protejării publicului împotriva terorismului” în timp ce aceşti oameni suferăşi mor în fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elită şicartelurile lor farmaceutice, în mod sistematic, refuză să o vindece. Anualsunt colectate sume imense de la diverse acte de caritate pentru a susţinestudii de găsire a curei pentru cancer pe care organizaţiile elitiste de fapt,nu au nici o intenţie să o găsească.

Am arătat într-un articol publicat pe 9 august2009, faptul că un anumit om, dr. Richard Day care era şeful organizaţieiPlanificarea Familiei (organizaţie eugenică susţinută de familia Rockefeller) aţinut o întâlnire restrânsă pentru medici în 1969 la Pittsburg, unde a relatatdespre transformările societăţii globale care urmează în viitor. Înainte de aexpune o listă lungă de schimbări care vor avea loc în societatea globală, elle-a cerut celor prezenţi să nu înregistreze şi să nu ia notiţe. Însă un medica luat notiţe şi mai apoi a făcut publică o parte din cele spuse la acea întâlnire.
Acum, după 40 de ani, putem vedea câtăacurateţe există în spusele doctorului Day. Motivul pentru care îl amintesc şiîn acest articol este ceea ce a spus referitor la cancer în cadrul aceleiîntâlniri din 1969: „Acum putem trata aproape orice formă de cancer. Informaţiilese găsesc în dosar la Institutul Rockefeller, dacă se va decide vreodată să fiedat publicităţii”. Dr. Richard Day spunea că lăsând oamenii să moară de cancer,se va încetini creşterea populaţiei. „E OK, oricum trebuie să mori de ceva aşacă de ce să nu fie cancer la urma urmei?” Cam aşa gândesc aceşti oameni care n-ausuflet şi de aceea fac ce fac.
Cartelurile farmaceutice Big Pharma (vedeţialăturat sediul Merck din România pentru a înţelege cine sunt ei) nu aunici cea mai mică dorinţă să trateze cancerul, când ei câştigă sume imense dinvânzările de medicamente, citostatice care tratează doar nişte simptome,omorând în acelaşi timp şi celulele sănătoase şi chiar şi oamenii cu aceastăotravă – chimioterapia. Dar nici măcar nu este neapărat vorba de bani. Familiileelitiste care conduc lumea vor de fapt ca oamenii să sufere şi să moară maidevreme decât le este vremea, aceasta fiind o metodă de reducere a populaţiei. Deaceea, când cineva din afara găştii Big Pharma descoperă o metodă eficientă detratare a cancerului, acesta devine rapid ţinta organizaţiilor medicale şi aagenţiilor guvernamentale. Un astfel de caz este doctorul italian TullioSimoncini, un om deosebit, dar şi curajos, care a refuzat să cedeze presiunilorimense care s-au făcut asupra lui (şi care încă se mai fac) din momentul încare a înţeles ce este cancerul şi cum putem scăpa de el. Aşa-zisa „crimă”comisă de Simoncini a fost aceea că a descoperit faptul că boala canceroasă eprovocată de o ciupercă numită Candida şi care oricum trăieşte în organismuluman, chiar sănătos, în număr mic. În mod normal, sistemul imunitar ţineaceastă ciupercă sub control, dar când Candida metamorfozează într-un fung maiputernic, pot apărea probleme grave şi chiar cancerul.

Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen,situată aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spuneurmătoarele despre Candida: „Fungii, şi în special Candida, se dezvoltă mâncânddin corpul gazdei, dizolvându-l astfel, încet, dar sigur. Candida albicans are nevoie de corpul uman şi ca să se înmulţească,pentru că nu o poate face fără acest mediu. Nu-i de mirare că în cazurile deoboseală cronică, atribuite cel mai adesea coloniilor de Candida, cel infestatse simte foarte rău fizic şi mental”. Tullio Simoncini spune clar că boala de cancereste în final această infecţie fungică şi că explicaţiile convenţionalemedicale, cum că boala canceroasă este rezultatul funcţionării defectuoase acelulelor, e pur şi simplu greşită.

Tullio Simoncini este specialist în oncologie(tratarea tumorilor), diabet şi boli de metabolism. Mai mult de-atât însă, eleste un adevărat medic care urmăreşte să dezvăluie adevărul în beneficiulpacienţilor şi refuză să repete, precum un papagal, versiunea oficială a ceeace trebuie doctorii să gândească şi să spună. El dezvăluie conformismulintelectual, afirmaţiile nefondate, minciunile, manipularea şi falsurileacesteia, fiind foarte critic la adresa organizaţiilor medicale ce continuă săcaute tratamente false şi ineficiente pentru tratarea epidemiei globale decancer.
Încă de când a intrat la medicină, dr.Simoncini şi-a dat seama că ceva nu e în regulă cu modul în care e tratatcancerul. El spune: „Vedeam suferinţe teribile. Eram în secţia de oncologie pediatricăşi toţi copiii mureau. Sufeream văzând cum săracii copii mureau de lachimioterapie şi radiaţii”. Frustrările şi tristeţea lui din cauza a ceea cevedea l-au determinat să caute alte căi de a înţelege şi a trata această boalădevastatoare. Şi-a început explorările cu o minte deschisă şi cu o pagină albăde hârtie în faţă, nepătată de nici o teorie rigidă împinsă în faţă de curentulconvenţional a medicinii şi ştiinţei. Câţi oameni mai trebuie să sufere pânăcând vor înceta să se mai uite la medici ca la nişte zei atotştiutori,realizând scara imensă a ignoranţei lor?

Simoncini  şi-a dat seama că toate cancerele se comportăla fel, indiferent de localizarea în corp, adică toate cancerele au un numitorcomun. El a văzut, de asemenea, că toate tumorile canceroase sunt albe. Cealtceva mai e alb? Candida! Simoncini a realizat că ceea ce medicinaconvenţională crede că reprezintă o creştere de celule canceroase ieşită de subcontrol este, de fapt, reacţia sistemului imunitar de a proteja corpul deatacurile ciupercii Candida albicans,mărind astfel producţia de celule. Simoncini spune că lucrurile decurg în felulurmător:

• Candida este în mod normal ţinută sub controlde sistemul imunitar, dar când acesta devine slăbit şi / sau compromis, Candidase extinde şi poate dezvolta o „colonie”.
• Candida, în cele din urmă, poate penetra unorgan, iar sistemul imunitar trebuie să răspundă acestui atac în alt „mod”.
• Acest „mod” este de a construi o barierădefensivă de celule şi această barieră, acest cumul de celule, reprezintă ceeace este numit cancer.

Se spune că răspândirea cancerului la altepărţi ale corpului este provocată de migrarea unor celule „maligne” de la sursă.Simoncini spune că lucrurile nu stau deloc aşa. Răspândirea cancerului estedeclanşată de cauza reală, adică de ciuperca numită Candida, care migrează dela sursa originară. Această migrare poate fi declanşată chiar la biopsie, sauîn timpul operaţiei. Ce anume îi permite cancerului să se manifeste? Sistemulimunitar slăbit. Când sistemul imunitar funcţionează eficient, va rezolva oriceproblemă. În acest caz, ţinând Candida sub control.

Dar iată că numărul bolnavilor de cancer creştepe plan global şi continuă să crească. Există un război bine calculat împotrivasistemului uman imunitar și care a devenit din ce în ce mai prezent. Sistemulimunitar este slăbit şi atacat de mâncăruri şi băuturi cu aditivi, chimicaleagricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvenţe electromagnetice, microunde,medicamente de farmacie, stresul vieţii moderne şi altele. Vă imaginaţi cedeficienţe pot avea copiii din ziua de azi când primesc 25 de vaccinuri saucombinaţii de vaccinuri până la vârsta de 2 ani (aceasta este situaţia în SUA, în România copiii primesc 10 vaccinuripână la vârsta de 1 an şi încă 5 până la vârsta de 14 ani) şi toate acestevaccinuri se fac în timp ce sistemul imunitar încă este în formare.
Acesta este modul în care familiile deIlluminati urmăresc să declanşeze reduceri masive ale populaţiei – prindemolarea mecanismelor de protejare naturală a corpului. Da, aici este adevăratulşoc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decât orice? Chimioterapia!Iradierea, de asemenea. Chimioterapia este o otravă, menită să distrugă celule.Atâta tot. Tratamentul convenţional al cancerului se face prin otrăvireavictimei, sperând că celulele canceroase vor fi în mai mare măsură şi mairepede omorâte decât cele sănătoase şi nu se va ajunge la pierderea vieţiibolnavului. Dar stai să vezi! Chimioterapia otrăveşte şi omoară şi celulelesistemului imunitar, pe care îl face „varză”. Iar Candida este încă prinîmprejurimi. Acest sistem imunitar făcut „varză” nu mai poate răspunde eficientla atacurile de Candida şi aceasta va câştiga teren, astfel încât cancerul setransferă în alte părţi ale corpului, ajungându-se la răspândirea lui în tot corpul.Chiar şi cei care şi-au revenit după operaţie şi chimioterapie şi suntdeclaraţi vindecaţi, rămân cu o bombă pe cale să explodeze în orice moment. Sistemullor imunitar e mult slăbit şi e doar o chestiune de timp până când Candida vadeclanşa o recidivă. Chimioterapia omoară, de fapt, oamenii pe care ar trebuisă-i trateze.

Când Simoncini a ajuns la concluzia că boalacanceroasă este de fapt o infestare fungică, a început să caute ceva, osubstanţă care poate omorî această ciupercă, înlăturând astfel cancerul. Elşi-a dat seama că medicamentele antifungice nu dau rezultate, pentru că fungiipot suferi mutaţii foarte repede pentru a se apăra şi chiar încep să sehrănească cu medicamentele prescrise, care aveau scopul de a-i omorî. Astfel, Simoncinia găsit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA,ingredientul principal din praful de copt. Atenţie! Nu este exact acelaşi lucrucu şi praful de copt, care are şi alte substanţe adăugate. El a folosit aceastăsubstanţă pentru că este un distrugător puternic al fungilor şi, spre deosebirede medicamentele antifungice, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul desodiu. Pacientului i se dă bicarbonat de sodiu pe cale orală dar şi intern cuajutorul unui fel de endoscop, un tub lung şi subţire care, în general, sefoloseşte la vizionarea corpului pe interior, fără a folosi bisturiu. Acestaajută la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adică direct peciupercă. Egiptenii din antichitate cunoşteau proprietăţile vindecătoare alesubstanţelor antifungice, iar cărţile indiene de acum 1000 de ani recomandăpentru tratarea cancerului substanţe puternic alcaline.

În 1983, Simoncini a tratat un bărbat italian,Gennaro Sangermano, căruia i se mai dăduseră doar 6-7 luni de viaţă, din cauzaunui cancer de plămâni. După câteva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu,el s-a întors la o stare de sănătate bună, iar cancerul a dispărut. În prezent,după 26 de ani, este încă în viaţă şi cu o stare de sănătate bună.
Simoncini a început să aibă o serie de reuşitecu această metodă şi şi-a prezentat cercetările şi rezultatele la DepartamentulItalian de Sănătate, sperând că acesta va aproba trecerea la teste ştiinţificepentru demonstrarea eficienţei acestei metode de tratament. Dar, din păcate, aînceput să descopere nivelul la care se ridică manipularea şi decepţia dindomeniul medical. Autorităţile nu numai că au ignorat documentaţia prezentatăde Simoncini, dar l-a exclus din registrul medicilor din Italia din cauză că arecomandat metode de tratament neaprobate. A fost supus unor campanii feroce deridiculizare şi condamnare, duse de mass-media, iar apoi a fost închis pentru 3ani, pe motivul că a fost vinovat de moartea unor pacienţi pe care i-a tratat.Din toate direcţiile s-a declanşat campania: „Puneţi mâna pe Simoncini şi nu-llăsaţi să mai facă valuri”. Organizaţiile medicale catalogau declaraţiile luicu privire la bicarbonatul de sodiu drept nebuneşti şi periculoase. Un medicitalian reputat a inclus bicarbonatul de sodiu în clasa drogurilor de risc,care pot provoca afecţiuni grave în corp şi chiar moartea! În tot acest timp,milioane de pacienţi mureau de cancer, când ar fi putut fi trataţi în mod eficient.Dar acestor oameni de la putere nu le păsa.

Din fericire, Tullio Simioncini nu e un om caresă dea aşa uşor bătut şi a continuat să răspândească informaţii desprelucrările şi descoperirile sale pe Internet şi în prezentări publice. Am auzitde el de la Mike Lambert (clinica Shen) unde Simoncini a vorbit în timp ce eramîn deplasare în SUA. Ştiu că are succese remarcabile în reducerea drastică sauchiar înlăturarea unor forme avansate de cancer, prin folosirea bicarbonatuluide sodiu. Aceasta durează câteva luni în unele cazuri, dar în altele, ca deexemplu cancerul de sân, având în vedere accesul uşor la tumoare, aceastadispare în câteva zile. Oamenii, de asemenea, se tratează singuri sub îndrumăriledoctorului Simoncini şi la sfârşitul acestui articol sunt nişte link-uri la video-uricu oameni care vorbesc despre experienţa lor cu cancerul şi tratarea prinmetoda Simoncini.

Conform unui articol despre cercetările a doioameni de ştiinţă englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperirea Curei pentru Cancer şi profesorul Dan Burke, am scris în articolul din lunaaprilie faptul că boala canceroasă este provocată, de fapt, de o ciupercă . Descoperirilecelor doi profesori sunt următoarele:
Celulele canceroase au un biomarker unic, pecare celulele normale nu îl au. Acest biomarker este o enzimă, care se numeşteCYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mări rata uneireacţii chimice. Enzima CYP1B1 alterează structura chimică a unui compus carese numeşte salvestrol, care în mod normal se găseşte în natură în multe fructeşi vegetale. Aceste schimbări chimice transformă salvestrolul într-un agentcare omoară celulele canceroase, fără să le atace însă pe cele normale. Sincronicitateae perfectă. Enzimele CYP1B1 apar numai în celulele canceroase şi reacţioneazăcu salvestrolul din fructe şi vegetale, pentru a crea reacţii chimice careomoară numai celulele canceroase. Şi aici este dovada că tumorile sunt fungi(ciuperci).
Salvestrolul reprezintă sistemul natural deprotecţie al fructelor şi legumelor împotriva atacurilor de fungi şi de aceease găseşte numai în speciile supuse distrugerilor fungice: căpşuni, afine,fragi, struguri, coacăze negre şi roşii, mure, mere, pere, vegetale verzi (înspecial broccoli şi varză), anghinare, ardei graşi, avocado, măcriş,sparanghel, vinete. Ce e aproape diabolic, e că Big Pharma şi marile companiiBioTech ştiu acest lucru şi au făcut următoarele două lucruri de majoră importanţăpentru a slăbi acest sistem de protejare naturală împotriva atacului fungic,care este cancerul:
- Fungicidele chimice, folosite în agriculturamodernă, care omoară fungii în mod artificial, ceea ce înseamnă că plantele numai trebuie să-şi activeze propriul sistem de protejare şi anume salvestrolul.Azi salvestrolul se mai găseşte doar în legumele şi fructele crescute organic.
- Cele mai utilizate fungicide au acţiune puternică de blocare a enzimelorCYP1B1, aşa că oricâte produse crescute cu chimicale vei mânca, nu preacontează, întrucât salverstrolul nu se va activa şi nu va acţiona ca un agentde distrugere a cancerului, aşa cum ar fi fost normal.
Acesta nu este un accident, ci un lucru bineplănuit, aşa cum era bine plănuită şi distrugerea lui Tullio Simoncini. Elitelemondiale vor ca oamenii să fie distruşi de cancer şi nu vindecaţi. Ei suntnişte oameni bolnavi mental şi emoţional şi consideră oamenii drept vite. Nu lepasă cât stres, câtă suferinţă şi moarte provoacă aceste manipulări şisecretizări. Din punctul lor de vedere, cu cât mai multă suferinţă, cu atât maibine. Şi asta dovedeşte că aceşti oameni nu sunt în toate minţile.

Simoncini refuză să încline steagul şi continuăsă promoveze ceea ce el vede că este un tratament sigur al cancerului, pe cândîn lumea reală cifra de decese din cauza cancerului continuă să crească în modincontrolabil, pentru că tratamentele sunt bazate pe teorii intenţionat eronateşi care nu dau rezultate. Este într-adevăr o societate nebună dar, dinperspectiva familiilor de elită, aşa şi trebuie să fie. Mulţumim Domnuluipentru oamenii curajoşi şi hotărâţi precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de maimulţi oameni ca el şi cât mai repede. Ce contrast imens între el şi cei careservesc organizaţiile medicale! Când doctorul Simoncini a anunţat o prezentarela clinica Shen, cu câteva săptămâni înainte de eveniment, mulţi medici localil-au ridiculizat şi i-au contestat teoriile. Au fost şi ei invitaţi laprezentare, ceea ce probabil că ar fi adus mari beneficii pacienţilor acestora.Li s-au rezervat locuri pentru a participa şi a pune întrebări direct lui TullioSimoncini. Ghiciţi ce s-a întâmplat? Nu au venit!

Test simplu pentru a verifica nivelul  deCandida în corpul dumneavoastră:
Puneţi seara un pahar cu apă pe noptieră, lângăpat. Dimineaţa, când vă treziţi, scuipaţi în pahar. Nu forţaţi, ci eliminaţidoar ce aveţi în gură, chiar dacă este foarte puţin. Aşteptaţi două minute,după care analizaţi conţinutul la lumină. Dacă scuipatul rămâne la suprafaţăsau se dizolvă, este bine. Tulburarea apei indică prezenţa Candidei. Dacă aparprelungiri ale scuipatului în jos, ca nişte picioare, acest lucru indică, de asemenea,prezenţa Candidei.

O ciupercă (Candida) este principalacauză a cancerului

O nouă teorie în lumeamedicală (2009)

Cancerul este la ora actuală una dintre cele mai importante cauze careprovoacă decesul. Doug Kaufman îl intervievează pe oncologul italian TullioSimoncini, autorul cărţii Cancerul este o ciupercă (este vorbadespre Candida), care promovează o nouă teorie referitoare la această boală.Teoria sa susţine că vindecarea cancerului poate fi simplă, fără riscuri şirapidă (în doar câteva zile). În prezent, celor diagnosticaţi cu cancer li seoferă de către medici trei variante: chimioterapie, radioterapie sau operaţie.Totuşi, rata de succes este departe de a fi mulţumitoare. În prezent, medicina se concentrează pe a lucracu ipoteza că un factor important în apariţia cancerului este cel genetic, însăcercetările recente arată că acesta joacă un rol scăzut în declanşarea bolii.
Cercetările doctorului Simoncini l-au condusla o concluzie uimitoare: cauza principală a bolii este o banală ciupercă,numită Candida. Aceasta există în mod natural în organism şi nu face problemeatâta timp cât nu se dezvoltă necontrolat. Tumoarea canceroasă este doarreacţia firească a organismului de a se apăra de ciupercă. Studii anterioarestabiliseră deja o legătură evidentă între cancer şi Candida: între 79 şi 97%dintre bolnavii de cancer prezentau şi infecţii cu Candida.

Doctorul Simoncini arată evoluţia unor tumorispălate cu o banală soluţie de bicarbonat de sodiu (praf de copt). Marele dezavantaj în lupta cu Candida estefaptul că ea se adaptează în câteva zile la atacul medicamentelor cunoscutepână acum, însă nu suficient de repede şi la bicarbonatul de sodiu. Din păcatenu este de-ajuns să înghiţim praf de copt pentru a scăpa de cancer,bicarbonatul de sodiu trebuie injectat direct în tumoare. PH-ul tumorii seschimbă de la acid la alcalin, ceea ce face ca ciuperca să fie distrusă înaintede a avea timp să se adapteze.

Experimentele doctorului Simoncini arată că99% din cazurile de cancer la sân şi vezică se pot vindeca în doar 6 zile,folosind un cateter care spală tumoarea cu soluţie de bicarbonat de sodiu.Evident, interesele financiare din industria farmaceutică au făcut ca doctorulSimoncini să fie marginalizat, iar teoria sa să fie prea puţin cunoscută.

Ce anume provoacă scăparea de sub control adezvoltării Candidei în organism şi cum putem şti că avem probleme legate deacest lucru? Un semn bun este dorinţa nestăpânită de dulciuri şi făinoase,acestea fiind preferate de ciupercă drept hrană. Este favorizată şi de alcool,cafea, drojdie, lactate, majoritatea fructelor, oţet, unele legume. Candidasecretă 79 de substanţe toxice pentru organismul uman, de aceea cei afectaţi sesimt slăbiţi, ameţiţi, lipsiţi de putere (de la alcoolul şi acetaldehidasecretate de ciupercă) şi anxioşi, deprimaţi, fără putere de concentrare (de lareacţia acetaldehidei cu dopamina).
În lupta împotriva proliferării Candidei înorganism se recomandă o dietă riguroasă şi un suport psihologic pentru arenunţa la unele alimente nesănătoase. Exerciţiile fizice ajută la reechilibrareaproducerii de neurotransmiţători, consumul de bacterii „bune”.

Prezentăm în continuare câteva reţete tradiţionale,de folosire a bicarbonatului de sodiu:

- Cunosc gustul bicarbonatului de sodiudizolvat în lapte, din copilărie şi azi tratamentul acesta este foarte eficacecontra tusei. La un pahar de lapte, se pune 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu.Laptele se bea fierbinte, înainte de culcare. Persoanele care nu suportălaptele pot folosi o soluţie de bicarbonat de sodiu în apă, 1 lingură debicarbonat de sodiu la 1 litru de apă.

- Nimic nu ajută mai bine la tratareadurerilor de gât decât clătirea cu soluţie de bicarbonat de sodiu (gargară) – 2linguriţe la 1 pahar de apă caldă. Bicarbonatul de sodiu umezeşte mucoasa gâtului.Clătirile se efectuează de 5-6 ori pe zi.

- Contra guturaiului, soluţia de bicarbonatde sodiu se foloseşte sub formă de picături pentru nas. Daca vă curge nasulabundent, faceţi spălaturi nazale – picuraţi în nas câteva pipete de soluţie şipeste un minut curăţaţi nasul. Procedura se repetă de 2-3 ori pe zi.

-  Contra conjunctivitei se spală ochiicu soluţie de bicarbonat de sodiu. Dar să ţineţi minte că nu se poate săfolosiţi acelaşi tampon de vată de 2 ori.

- Ce bolnav de ulcer nu a apelat labicarbonatul de sodiu ca să scape de dureri? Acesta neutralizează surplusul deacid din stomac. Iată de ce bicarbonatul a servit drept leac contra ulceruluimulţi ani. Dar folosirea lui prea des dă un efect invers: se măreşte cantitateaacidului secretat în stomac. Mai mult, la interacţiunea bicarbonatului cu acidulse degajă bioxid de carbon, care bombardează pereţii subţiaţi ai stomacului,ducând la alte ulceraţii. Este de dorit să utilizaţi bicarbonat de sodiu câtmai rar, doar când nu aveţi alte medicamente la dispoziţie.

- Bicarbonatul de sodiu se foloseşte înmedicină ca substanţă antiaritmică. Un atac de cord se poate opri administrând1/2 linguriţă de bicarbonat.

-  Bicarbonatul ajută la hipertoniedatorită faptului că activează eliminarea intensivă a lichidului şi sărurilordin organism şi scade tensiunea arterială. 1/2 linguriţă de bicarbonatconsumată împreună cu medicamentele dă posibilitatea micşorării dozei acestora.

-  Bicarbonatul de sodiu este un mijloceficace contra răului de automobil. Este important să nu uitaţi să luaţi ladrum praful de bicarbonat.

-  Bicarbonatul de sodiu este mijloculde prim ajutor în caz de traumatisme grave, cu pierdere mare de sânge, laintoxicaţii care sunt însoţite de vomă şi diaree, la febră îndelungată cu transpiraţieabundentă. Pentru restabilirea pierderii lichidului din organism, se preparăsoluţie de bicarbonat de sodiu şi sare. Reţeta este simplă: 1/2 linguriţă debicarbonat şi 1 linguriţă de sare la 1 litru de apă fierbinte. Se bea câte 1lingură la fiecare 5 minute.

-  Au nevoie de bicarbonat de sodiu şibolnavii cu panariţiu (puroi la deget). Începeţi tratamentul imediat ce simţiţio durere pulsantă. Pregătiţi o soluţie de 2 linguri de bicarbonat la 1/2 litrude apă fierbinte, în care ţineţi degetul timp de 20 minute. Repetaţi procedurade 3 ori pe zi şi infecţia va dispărea repede.

-  Clătirea cavitaţii bucale cubicarbonat de sodiu ajută contra durerilor de dinţi. Este deosebit de eficacecontra inflamării periostului. Clătiţi gura de 5-6 ori pe zi. Astfel puteţievita intervenţia chirurgicală.

- Bicarbonatul de sodiu este şi o substanţăcosmetică. Daţi săpunul prin răzătoare şi amestecaţi-1 cu bicarbonat. Spălaţifaţa cu un tampon de vată muiat în amestec, de 2 ori pe săptămână. Curăţăpielea de acnee şi de celulele moarte, deschizând porii.

- Bicarbonatul poate înlocui pasta de dinţi,pentru albire. Muiaţi un tampon de vată în bicarbonat de sodiu şi ştergeţidinţii până ce petele galbene vor dispărea. Rezultatul se vede chiar şi după osingură spălare.

-  Bicarbonatul de sodiu nu opreşteeliminarea transpiraţiei, dar neutralizează acizii ei. După cum se ştie, înunii acizi din sudoare se dezvolta bacterii care dau transpiraţiei un mirosneplăcut. Înainte de antrenamentele sportive este bine să ştergeţi regiuneaaxilară cu un tampon de vată muiat în soluţie de bicarbonat de sodiu şi mirosulneplăcut nu va mai apărea toată ziua.

- Soluţia de bicarbonat de sodiu preparatădintr-o 1/2 linguriţă la 1 pahar de apă, ne va ajuta să ne tratam deînţepăturile insectelor. Dacă ungem locul înţepat de câteva ori pe zi,inflamaţia dispare. Mai mult, bicarbonatul nu dă voie microbilor să pătrundă înrană.

- După o zi de lucru, putem trata picioareleobosite şi umflate cu o soluţie din 10 litri de apă şi 5 linguri de bicarbonatde sodiu. După 15 minute de odihnă plăcută, cu picioarele în soluţia caldă,veţi putea dansa toată noaptea.

- 90% din bacterii şi pesticide rămân pelegumele şi fructele spălate cu apă de la robinet. Dacă în apă se adaugăbicarbonat de sodiu sau suc de lămâie, legumele şi fructele se spală mult maibine.

- Daca aveţi negi, trebuie să-i ungeţi cupastă din bicarbonat cu ulei de ricin de 2-3 ori pe zi şi să aplicaţi unpansament.

- Pentru guşa adenomatoasă e bine sămestecaţi pâine de secară astfel ca ea să fie bine înmuiată cu salivă. Se facedin ea o turtiţă, se presară cu bicarbonat de sodiu, se pune pe gât şi se pansează.Se bea infuzie din boabe de boz tufar -1 linguriţă de boabe la un pahar de apăfierbinte. Se bea câte 1/3 pahar de 3 ori pe zi. Se urmează tratamentul pânăcând se obţine rezultatul dorit. Din boabe de boz se poate fierbe dulceaţă şise poate folosi la tratament.

-  Pentru pinten osos: la 3 litri de apăcălduţă se pun 500 g de bicarbonat de sodiu. Se „opăresc” picioarele, turnândapă fierbinte de câteva ori, timp de 30 minute. Apoi se pun picioarele pe unrolator de lemn cu spini şi se rotesc rolele acestuia cu piciorul, schimbând picioareledin timp în timp. Se repetă la 2-3 zile.

-  Contra radiculitei şi bolilorarticulaţiilor: într-o cană de apă fierbinte se dizolvă o linguriţă debicarbonat de sodiu. Se înmoaie în aceasta soluţie un şerveţel de bumbac demărimea locului bolnav şi se scurge puţin. O parte a şerveţelului se săpuneştecu săpun de rufe şi se stropeşte cu petrol lampant (gaz). Locul bolnav se ungecu grăsime şi se acoperă cu şerveţelul. Se pansează cu o basma de lână şi seînveleşte cald. Se stă aşa cât se poate de mult. Se repetă de câteva ori, înfuncţie de starea bolnavului.

- Pentru femei: la două căni de apă călduţă (500ml) se adaugă o linguriţă bicarbonat de sodiu, cu care se fac spălaturivaginale (cu irigator special), o dată pe săptămână. Evitaţi astfel dezvoltareacandidozei vaginale care, netratată şi cronicizată, duce la sterilitate şi lacancer genital.

Vrei să verifici? Dacă testul Papanicolauţi-a ieşit prost (gradul II sau III), fă spălaturi cu bicarbonat de sodiu timpde o săptămână şi repetă testul. Rezultatul va fi spectaculos. Aceeaşi metodăpoate fi aplicată şi pentru cancerul de colon (spălaturi cu irigatorul, cusoluţie de bicarbonat de sodiu).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho