Reteta budista veche de 5.000 de ani

Această rețetă veche de 5.000 de ani a fost găsită în 1972 într-o mănăstire budistă din munții Tibet și se pare că a fost scrisă de un farmacist budist.

PREPARARE:
Adaugă 350 de grame de usturoi zdrobit (a se evita usturoiul chinezesc!), într-un borcan de sticla. Se toarnă peste ea 220-250 de grame de 95-96 ° alcool, rom sau alte spirtoase.

ATENȚIE: Alcoolul nu trebuie să conțină alte substanțe (de exemplu, clorura de benzalconiu sau metanol)!
Închideți ermetic borcanul și puneți-l în frigider timp de 10 zile. În a 11-a zi filtrați conținutul cu o strecurătoare foarte fină sau tifon. Se toarnă lichidul rezultat în același borcan și puneți-l înapoi în frigider timp de 2 zile.

TRATAMENT:
După această perioadă, remediul este gata pentru tratament (picăturile se pot lua cu puțin lapte sau apa înainte de masă), după cum urmează:

REMEDII:
- diafragmă miocardică bolnavă;
- arteroscleroza;
- sinuzită;
- hipertensiune arterială;
- boli pulmonare;
- artrita și reumatism;
- probleme de vedere și tulburări de auz;
- impotență;
- lipsa poftei de mancare;
- gastrite, ulcere gastrice și hemoroizi;
- curăță corpul de grăsimi și pietre (rinichi, fiere);
- îmbunătățește metabolismul și, astfel, toate vasele de sange (re)devin elastice, se topesc cheagurile de sânge;
- regleaza greutatea corpului;
- și, cel mai important: Se absorb orice fel de tumori interne și externe!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho