Reteta budista veche de 5.000 de ani

Această rețetă veche de 5.000 de ani a fost găsită în 1972 într-o mănăstire budistă din munții Tibet și se pare că a fost scrisă de un farmacist budist.

PREPARARE:
Adaugă 350 de grame de usturoi zdrobit (a se evita usturoiul chinezesc!), într-un borcan de sticla. Se toarnă peste ea 220-250 de grame de 95-96 ° alcool, rom sau alte spirtoase.

ATENȚIE: Alcoolul nu trebuie să conțină alte substanțe (de exemplu, clorura de benzalconiu sau metanol)!
Închideți ermetic borcanul și puneți-l în frigider timp de 10 zile. În a 11-a zi filtrați conținutul cu o strecurătoare foarte fină sau tifon. Se toarnă lichidul rezultat în același borcan și puneți-l înapoi în frigider timp de 2 zile.

TRATAMENT:
După această perioadă, remediul este gata pentru tratament (picăturile se pot lua cu puțin lapte sau apa înainte de masă), după cum urmează:

REMEDII:
- diafragmă miocardică bolnavă;
- arteroscleroza;
- sinuzită;
- hipertensiune arterială;
- boli pulmonare;
- artrita și reumatism;
- probleme de vedere și tulburări de auz;
- impotență;
- lipsa poftei de mancare;
- gastrite, ulcere gastrice și hemoroizi;
- curăță corpul de grăsimi și pietre (rinichi, fiere);
- îmbunătățește metabolismul și, astfel, toate vasele de sange (re)devin elastice, se topesc cheagurile de sânge;
- regleaza greutatea corpului;
- și, cel mai important: Se absorb orice fel de tumori interne și externe!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

It Hertz So Bad - The 432 vs. 440 Controversy

OSHO - Despre copii