Microacupunctura ”Su Jok”

"Corpul omului este o formă de viaţă asemănătoare unui Univers minuscul şibine organizat. Iată de ce corpul posedă tot necesarul pentru a-şi menţine viaţa şi a exista în natură ca un fenomen integral şi independent. La origine „SU" înseamnă mână şi „JOK" laba piciorului. Sistemele de corespondenţă ale mâinilor şi labelor picioarelor prezentate în această carte sunt nişte telecomenzi de dirijare a sănătăţii omului. Aceste sisteme curative funcţionează, în felul lor, ca nişte mici clinici tratând afecţiunile organismului în mod natural . Dacă analizăm cât de minuţios mâinile şi labele picioarelor repetă construcţia corpului nostru, va fi lesne de înţeles structura acestor sisteme curative şi de determinat punctele şi zonele care trebuiesc stimulate în cazul apariţiei bolii.Palmele şi tălpile, datorită naturii, sunt asemănătoare corpului,după construcţie, ele conţin în sine voinţa de vindecare orientată înaşa fel încât omul să-şi poată folosi acest dar. Prin acest sistem curativ Natura dezvăluie, fără echivoc, intenţia sa, manifestă Dragostea marea sa, aspiră să ajute omul să fie sănătos. Dar totodată Natura ne dă o lecţie deosebită - lecţia Spiritului Independenţei, a căutării mijloacelor de sine stătătoare de vindecare.Terapia Su Jok, care şi-a însuşit Spiritul Măreţ al Dragostei, tinde să-l transmită tuturor oamenilor de pe Terra şi să-i facă să conştientizeze că acest Spirit Măreţ al Dragostei conţinut în sistemele de corespondenţă a mâinilor şi tălpilor este orientat în ultimă instanţă spre instaurarea unei vieţi bune pe planeta noastră."

Terapia Su Jok a fost dezvoltată de Profesorul sud-corean Park Jae Woo. Este mai mult decât o metodă de tratament: este o cale de înţelegere a legilor de bază ale vieţii, o metodă care leagă ştiinţa clasică a vestului de cunoaşterea acumulată de medicina orientală dincele mai vechi timpuri. Efectul sigur şi simplitatea metodei au determinat răspândirea rapidă a terapiei Su Jok în diferite ţări. Oricine poate stăpâni bazele terapiei Su Jok cu uşurinţă şi în cele mai multe cazuri nu vom mai avea nevoie de medicamente. Scopul acestei cărţi este acela de a ne ajuta să învăţăm cele mai simple căi de a ajuta folosind sistemele de corespondenţă din mâini şi tălpi.

Su Jok este o sistematizare moderna a reflexologiei și acupuncturii tradiționale. Bazele acestui sistem au fost dezvoltate de prof. Park Jae Woo din Coreea, om de știință cu profunde cunoștințe de medicină și de o inalta spiritualitate.

Principalele calitati ale terapiei Su Jok

1. Eficacitatea inalta
In cazul aplicarii corecte efectul pronuntat apare in cateva minute, uneori in cateva secunde.
2. Inofensivitatea absoluta in utilizare
Acest sistem nu este inventat de om ci de natura, omul fiind cel care la descoperit. In aceasta consta cauza puterii si inofensivitatii lui. Stimularea punctelor corespondente duce la vindecare.
3. Universalitatea metodei
Cu ajutorul terapiei Su Jok se poate trata orice parte a corpului, orice organ, orice articulatie.
4. Accesibilitatea metodei pentru fiecare om
Este accesibila oricarei varste indiferent de profesie. In terapia Su Jok nu trebuie invatat nimic pe de rost sau de memorat. Ce se invata pe de rost se uita. Este suficient de inteles metoda o data, pentru a o putea folosi toata viata.
5. Simplitatea utilizarii
Mana si cunostintele sunt intotdeauna cu dumneavoastra . Iar un instrument potrivit veti putea gasi fara dificultate
Aceasta metoda de tratament este foarte usor de insusit si da rezultate semnificative si rapide.
Se poate trata orice parte a corpului, orice organ, orice articulatie, fara nici o restrictie. Depinde doar de starea bolnavului, de gravitatea bolii si cit de veche este boala. Daca pacientul este cu o cauza acuta, eficienta este foarte rapida si chiar in primele 10-30 de secunde putem obtine si rezultate. Daca boala este cronica, atunci este necesar un tratament individualizat, totul pe baza unui diagnostic amanuntit pus de un medic alopat bine pregatit.
SU JOK poate trata aproape orice: ulcere gastro-duodenale, psoriazis, zona zoster, epilepsii, alergii, boli ale oaselor (spondiloze, artroze, reumatism) bronsite astmatice mai ales la copii, drogo-dependenta, anorexie si boli psihice usoare incipiente, tratamente pentru riduri, obezitate, tabagism, etc.
Daca in acupunctura chineza bolile canceroase nici nu se pun in discutie, la acupunctura coreeana aceste boli raspund foarte bine. Practic, se stopeaza evolutia celulelor canceroase, iar boala evolueaza in sens invers, spre vindecare.
Patologic, un om poate fi perfect sanatos, dar este imposibil sa nu aiba probleme de moment, cum ar fi o insomnie, o stare de stres, de agitatie. Terapia Su Jok are si un efect profilactic, normalizind fluxul energetic pe meridianele de acupunctura. Cind organismul este sanatos din punct de vedere energetic, corpul fizic devine mult mai rezistent la boli.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho