Inner Worlds, Outer Worlds

Astazi va prezentam prima parte a filmului Inner Worlds, Outer Worlds, un film extrem de interesant care a fost lansat în 2012. Filmul a fost realizat de profesorul de meditație, canadianul Daniel Schmidt. În zilele următoare, vă vom prezenta și celelalte parți ale acestui documentar minunat.

Schmidt și soția sa, Eva Dametto conduc Breathe True Yoga Center din Ontario, Canada. Înainte de realizarea acestui film Schmidt a studiat mai multe forme de meditație pe care le-a introdus în acest documentar. În film se fac referiri la tradițiile budiste, tibetane, taoiste și yoga.

La începutul lui februarie 2013, după lansarea sa, filmul a fost nominalizat pentru a primi Premiul de Excelență la Canada International Film Festival. De asemenea, pelicula a câștigat premiul Peace Award of Excellence la International Festival for Peace, Inspiration and Equality din Indonesia, și a câștigat premiul Merit Award of Awareness la Awareness Festival din California. A fost câștigătorul premiului Award of Excellence la International Film Festival for Spirituality, Religion and Vision din Indonesia, și câștigătorul premiului pentru cel mai bun documentar la DIY Film Festival, California. La Moving Images Film Festival din Toronto a câștigat premiul Future World showcase.

Inner Worlds Outer Worlds a fost nominalizat pentru premiul Cosmic Angel Award la Cosmic Cine Film Festival 2014 în Germania. Documentarul a fost câștigătorul festivalului Eternal Flame Award Surge Film Festival, Texas. Inner Worlds a fost de asemenea selecționat în 19 festivaluri de film din întraga lume.


Sursa: http://filedelumina.ro/2015/02/17/inner-worlds-outer-worlds-partea-1-akasha/


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

It Hertz So Bad - The 432 vs. 440 Controversy

OSHO - Despre copii