Premierul Rusiei Dimitri Medvedev a facut o declaratie interesanta

Premierul Rusiei Dimitri Medvedev a lasat garda jos in pauza unui interviu acordat vineri, in care a dezvaluit natiunii ruse mai mult decat intentionase, pentru ca nu si-a dat seama ca microfoanele si camerele de filmat functionau in continuare.Un jurnalist l-a intrebat pe Dimitri Medvedev daca presedintele Rusiei primeste dosare secrete despreextraterestri atunci cand ii este inmanata celebra servieta care contine codurile pentru activareaarsenalului nuclear al Rusiei.

"Alaturi de servieta cu codurile nucleare, presedintele tarii primeste si un dosar «strict secret». Acest dosar contine in intregime informatii despre extraterestrii care au vizitat planeta noastra", a raspuns premierul Medvedev, potrivit Mediafax

"Pe langa asta, ti se preda un raport intocmit de un serviciu secret care este absolut secret si care ii controleaza pe extraterestrii de pe teritoriul tarii noastre. Puteti sa gasiti mai multe informatii detaliate despre acest subiect in binecunoscutul film documentar «Men In Black». Nu vreau sa va spun cati dintre ei se afla printre noi, pentru ca s-ar crea panica", a adaugat, glumind, premierul rus.
In cadrul aceluiasi interviu, Medvedev a raspuns si unor intrebari mai putin obisnuite. Intrebat daca acorda credit teoriilor referitoare la o profetie maya despre sfarsitul lumii pe 21 decembrie, Medvedev a spus ca nu crede in astfel de lucruri.

Niciunul dintre posturile de televiziune care l-au intervievat pe Medvedev nu a difuzat comentariile facute de premier in pauza interviului, insa acele comentarii au fost transmise agentiei de presa Reuters, iar unele dintre ele au fost postate apoi pe site-ul YouTube.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho