Un medic naturopat foloseste nutritia pentru a vindeca de cancer o fata de 8 ani, cand celelalte tratamente dau gres.

Povestea micutei Josie Nunez a uimit o lume intreaga, dupa ce micuta a reusit sa se vindece de CANCER in mod natural, cand nimeni nu-i mai dadea vreo sansa.

In 2008, fetita a fost diagnosticata cu cancer la creier, moment in care copila a inceput tratamentele alopate, recomandate de medici in aceste situatii. Dupa ce operatia, chimioterapia si radiatiile au dat gres, micuta nu-si pierduse speranta, desi medicii ii mai dadeau doar cateva saptamani de viata.



Cautarea frenetica a parintilor ei i-a dus pe acestia la un medic naturopat, care a reusit sa o vindece pe Josie prin intermediul nutritiei.

Desigur ca parintii copilei au facut tot posibilul pentru a gasi o solutie, iar una dintre cautarile lor pe internet i-a dus la doctorul Bernardo Majalca, un naturopat care le-a redat speranta si le-a spus ca exista un leac pentru micuta care avea doar 8 ani, la acea vreme.

Dr Majalca a ajuns la concluzia ca Josie nu murea din pricina cancerului, ci din cauza acidozei (o crestere a aciditatii sangelui, datorate unor tulburari de ordin functional in organism). Asa ca, doar tratand aceasta afectiune, corpul ei si-ar fi recapatat puterea de a se vindeca de la sine. Asa ca, medicul i-a prescris o dieta alcalina care presupunea consumarea a patru sucuri naturale pe zi si a unei varietati de ierburi menite sa detoxifice si sa reconstruiasca sistemul imunitar.

"Atunci cand ph-ul creste, acidul lactic scade, ceea ce inseamna ca activitatea canceroasa scade. Corpul se vindeca singur atat timp cat ii oferi ceea ce are nevoie. Majoritatea medicilor habar nu au ce importanta este nutritia in tratarea cancerului.", a declarat Dr Bernardo Majalca.

Dupa cateva luni in care s-a simtit rau si a experimentat mai multe simptome ale bolii, Josie Nunez a fost diagnosticata cu meduloblastom (cea mai frecventa tumora maligna a creierului, prezenta in copilarie) la creier si coloana vertebrala, in februarie 2008.

Dupa perioada de recuperare post-operatorie, Josie a inceput, pentru o perioada de 6 saptamani, tratamentul cu radiatii si chimioterapie, dupa care a facut o luna de pauza. Apoi, a inceput a doua runda de tratament, despre care medicii au spus ca ar trebui sa dureze o perioada de 6 luni. Nu a trecut mult timp dupa ce a inceput a doua runda de tratament, cand micuta a inceput sa experimenteze severe efecte ale acestuia, cum ar fi: greturi, constipatie, dureri abdominale, anemie severa, paralizarea picioarelor, febra, pierderea parlui, piele hipersensibila si pierderea in greutate.

In a patra luna de tratament, doctorii au spus ca tumoarea de la nivelul coloanei vertebrale disparuse, dar aparuse a o doua tumoare la nivelul creierului. In acel moment, doctorii le-au spus parintilor sa se pregateasca pentru ultimele zile petrecute alaturi de fiica lor...

Devastati de durere, parintii micutei nu s-au dat batuti si au incep sa caute pe internet ceva ce ar putea sa o ajute pe fata lor. In cele din urma, prin intermediul unui prieten comun, cei doi l-au gasit pe Bernardo Majalca, un medic naturopat ce profesa in San Diego, California. Acesta i-a incurajat pe parintii lui Josie, oferindu-i micutei un tratament natural. In momentul in care l-a cunoscut pe Dr Majalca, Josie cantarea doar 20 de kilograme si era extrem de slabita.

Cum a observat ca Josie suferea, de fapt, din pricina acidozei, nu a cancerului, medicul a hotarat sa trateze aceasta afectiune, pentru a determina organismul sa se vindece de la sine.

DIETA ALCALINA

Desigur ca Josie nu avea voie sa manance carne din comert sau produse lactate, de fapt, nimic din ceea ce era facut de "mana omeneasca". Asta insemna cu nu avea voie sa consume: fast food, sucuri acidulate, bomboane, prajeli, dulciuri (zahar), paste sau paine din faina alba, mancare procesata.

Iata retetele pentru cele 4 sucuri pe care micuta trebuie sa le bea in fiecare zi:

1. Primul suc (trebuie consumate 2 pe zi): jumate de avocado pisat combinat cu aproxiamtiv 236 de ml de suc morcovi, amandoua se amesteca cu ajutorul unei linguri de lemn, deoarece metalul poate distruge o parte din enzimele benefice.

Poti vedea cum se face acest lucru si in VIDEOCLIPUL de la finalul articolului:

2. Al doilea suc (trebuie consumate 2 pe zi): 1 mar ( de preferinta Granny Smith, dar se pot inlocui cu merele verzi romanesti, organice), o ceasca plina cu broccoli crud, jumate de felie de ananas crud, nu din cutie (taiata subtire, aproximativ 1,27 cm, din masurile americane "1/2 inch"), jumatate de sfecla, o mana de coriandru, un sfert de felie de ghimbir, jumate de felie de ridichie daikon, un morcov. Toate acestea se dau prin aparatul de suc.

TESTAREA PH-ULUI

In fiecare zi, parintii lui Josie trebuia sa masoare PH-ul micutei, inainte de a bea sau a manca orice, folosind teste speciale, de PH. Pentru a fi in limite normale, PH-ul salivei ar trebui sa fie intre 5.6 si 7.9, conform specialistilor. Primul test trebuie facut imediat ce te trezesti, inainte de a bea sau a manca ceva, altfel este necesar sa astepti cel putin doua ore pana vei face urmatorul test, pentru a fi sigur ca nu este influentat.

Pentru a face testul este necesar sa pui testul de PH pe limba, timp de 10 secunde. Testul isi va schimba culoarea, iar tu iti vei putea seama cum stai, analizand culorile prezente pe prospesctul testelor de PH. Facand asta, vei observa ca acesta variaza de-a lungul zilei, ceea ce este perfect normal. De asemenea, este nevoie de timp pentru a-l creste, e nevoie chiar si de 3 luni pentru a deveni alcalin.

Dr Majalca a spus ca boala "prospera" daca PH-ul este 5.5 sau mai scazut. Cand parintii lui Josie au inceput sa masoara PH-ul lui Josie, au constatat ca acesta era atat de scazut, incat nici nu se regasea printre valorile indicate de testere, cea mai mica valoare fiind de 5.5. Fetita avea un PH mai scazut de atat, dar incetul cu incetul, lucrurile au inceput sa se schimbe. Medicul a mai spus ca in momentul in care PH-ul atinge valoarea de 6.8 cancerul nu se mai poate dezvolta, iar la valori mai mare de atat, boala bate in retragere. Scopul era sa ridice PH-ul lui Josie la cel putin 7.2-7.4. A fost nevoie de 8 saptamani de dieta strict alcalina, pana ca micuta sa atinga PH-ul de 7.2, fiind nevoita sa se mentina la acest nivel cel putin pana boala va disparea.

Aer curat si soare - Josie a avut parte din plin de acestea, de-a lungul recuperarii sale. Ceea ce inseamna ca organismul micutei producea vitamina D gratie energiei primite de la Soare, fara a fi necesar sa ia produse de sinteza, care contin vitamina. Este nevoie de aproximativ 20 de minute pe zi, petrecute sub razele soarelui, pentru ca organismul sa produca necesarul de vitamina D. Desigur, in aceste cazuri nu este necesara folosirea unei lotiuni, deoarece aceasta va scadea efectul. Desigur, nu este necesara expunerea la un soare arzator, care ar putea dauna grav sanatatii.

Apa proaspata si apa alcalina - Josie a baut aproximativ 1 litru de apa proaspata, de izvor, pe zi. Pentru un adult, sunt necesare 10 astfel de pahare de apa, pe zi. Apa de izvor nu contine fluor sau clor si contine minerale naturale, proprietati care o fac mai alcalina decat cea din comert.

Alta metoda ar fi aceea de a bea apa filtrata, prin procesul de osmoza inversa, care adauga minerale apei. Osmoza inversa produce apa acida, daca aparatul nu este dotat cu filtrul pentru minerale. Odata ce filtrele se uzeaza, apa filtrata nu mai este buna, asa ca este bine sa apelezi la un specialist, pentru a fi sigur ca aparatul tau este "in forma".

JOSIE se VINDECA de CANCER

Familia lui Josie a declarat ca, la doar cateva luni de regim cu sucuri si alimentatie vegetariana, tomografia fetitei arata ca tumoarea se micsorase in proportie de 75%. Josie a continuat dieta pana la rezultatele celei de-a doua tomografii care a aratat ca tumoarea disparuse complet. Familia a primit aceasta veste senzationala pe data de 3 februarie 2009, dupa aproximativ un an de la crunta veste.

Dr Bernardo Majalca a trecut in nefiinta in 2010, dar pana in ziua de azi, tratamentele sale sunt considerate un punct de reper de catre practicantii medicinii holisitice.

Conform doctorului Bernando, poti manca legume organice verzi in cantitati foarte mari (cu exceptia mazarei), la fel si cartofi rosii (se mananca cu coaja). De asemenea se recomanda sucurile si legumele date prin blender, pentru a reusi sa se consume cantitati cat mai mari, in special cand se lucreaza cu oameni bolnavi, care au nevoie de un aport mare de minerale, vitamine, etc. Legumele crude sunt mai bune decat cele gatite, iar daca este necesara gatirea lor, acestea trebuie sa fie doar putin oparite. Cel putin 80% din alimentatie trebuie sa fie de factura vegetariana, iar cei care pot tine 100% vegetarian, vor avea beneficii si mai mari.

In unele cazuri, se recomanda consumul de peste organic. O alta bautura recomandata persoanelor care au pierdut prea multe kilograme este laptele de nuca de cocos, laptele de migdale cu putin extract de stevie, pentru a avea un gust mai bun.

De asemenea, in cazurile oamenilor extrem de slabiti, este permis consumul redus de oua organice, iar painea trebuie sa fie de casa, fara gluten sau alti conservanti. Singurul ulei permis este cel extravirgin, de masline. Este permisa si consumarea apei cu lamaie proaspat stoarsa, cu putina stevie pentru a-i da o aroma. Tine minte, absolut nimic nu poate fi procesat sau ambalat, totul trebuie sa fie proaspat.

Dupa cum era de asteptat, Josie Nunez are in continuare o dieta sanatoasa, bazata pe alimente alcaline, fiind in remisie de mai bine de 5 ani.







Sursa: http://suntsanatos.ro/documentare/un-medic-naturopat-foloseste-nutritia-pentru-a-vindeca-de-cancer-o-fata-de-8-ani-cand-celelalte-tratamente-dau-gres.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho