Declaratie de semnat de catre medicul care vaccineaza

Dragi parinti care nu doriti sa va vaccinati copiii, dar mai ales dragi parinti care v-ati decis deja sa nu va vaccinati copiii si va temeti de repercusiunile sistemului medical (multumiri doamnei dina pentru corectare)!

Din ciclul "Români, vi se pregateste ceva", m-am inspirat din niste texte in germana, pe care le-am tradus si adaptat si am compilat astfel o frumusete de declaratie pentru voi, numai buna s-o imprimati si sa mergeti cu ea frumusel la medicul de casa, la pediatru sau la orice alt doctor prin-frica-manipulator si degraba-infigator-de-seringa in pielea copilului vostru.

Cu declaratia asezata frumos pe masuta lui, il informati ca trebuie sa citeasca atent tot ce scrie acolo, iar la sfarsit trebuie sa completeze, sa semneze cu manuta lui si sa puna stampila lui oficiala pe aceasta declaratie inainte de a sari cu seringa la atac asupra copilului vostru. Daca nu are timp in ziua aceea, nu-i nimic, ii lasati declaratia pentru ca el s-o studieze bine inainte de a o semna, dupa care faceti alta programare. Il rugati sa nu se simta ofensat, dar chestiunea fiind foarte controversata, pe voi va intereseaza doar sanatatea copilului vostru si ca atare trebuie sa va asigurati cumva.

Evident ca nici un medic nu va completa si semna asa ceva, ca doar nu-s nebuni, ideea este ca trebuie doar sa-i confruntati cu consecintele actului vaccinarii, cu asumarea raspunderii, sa-i treziti cumva la realitate pentru ca in timp ei sa inceteze a se mai face complicii industriei farmaceutice in actiunea de manipulare a parintilor.

Uitati cam cum arata declaratia, cu loc lasat frumos ca medicul sa completeze singurel anumite chestii si cu casute care trebuie bifate tot cu manuta lui.

Ah, iar la prima casuta de la punctul 5 nu va speriati: NU EXISTA astfel de studii ;-))

Declaratie referitoare la vaccinare
1) Recomandare de vaccinare
Subsemnatul(a), medic pediatru / medic de familie, declar pe propria raspundere urmatoarele:
Vaccinul.............................................................................................................
produs de firma.................................................................................................
care este administrat impotriva urmatoarelor boli............................................................................
.....................................................................................................................................................
este compus din urmatoarele substante: .........................................................................................
.....................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................

Mai declar pe propria raspundere ca acest vaccin nu este contaminat si a fost transportat si depozitat permanent conform indicatiilor din prospect.

2) Aspect legal
Inainte de a administra vaccinul, am adus la cunostinta parintilor ca in Romania vaccinarea nu este obligatorie, ci doar recomandata si gratuita.

Astazi am administrat acest vaccin urmatorului pacient:
Numele copilului vaccinat: ......................................................................
Domiciliul: ..............................................................................................
..................................................................................................................
Data nasterii: ......................................................................

3) Starea sanatatii si contraindicatii
La momentul administrarii vaccinului, am efectuat un control amanuntit al starii de sanatate a copilului si confirm ca acesta era perfect sanatos. Confirm prin prezenta de asemenea ca pacientul nu avea alergii sau alte simptome relevante din punct de vedere neurologic. De asemenea, confirm ca nu am constatat nici un fel de contraindicatii care sa impiedice administrarea vaccinului.

4) Posibile complicatii
Inainte de a administra vaccinul, am inmanat parintilor o copie a prospectului vaccinului si am discutat cu ei in detaliu toate aspectele legate de compozitia vaccinului si efectele secundare mentionate in prospect.
Pentru a ma asigura ca nu se vor ivi complicatii, m-am informat anterior in literatura de specialitate despre toate posibilele reactii adverse mentionate in prospect, in special:
....................................................................................................................................
....................................................................................................................................
....................................................................................................................................

5) Eficienta vaccinului

◊ A) Sunt bine informat(a) si ma aflu in posesia unor studii de specialitate independente care dovedesc eficienta vaccinului administrat; sunt dispus sa ofer parintilor, la cerere, còpii ale acestor studii.

◊ B) Nu sunt sigur(a) ca exista o dovada a eficientei vaccinului recomandat de mine, dar am incredere, fara sa verific, in autoritatile medicale care au admis pe piata vaccinul, desi aceste autoritati nu isi asuma nici un fel de responsabilitate legala in caz de complicatii.

6) Obligatia de a raporta complicatiile post-vaccinare
Ma oblig sa raportez la autoritatea responsabila din cadrul Ministerului Sanatatii orice eveniment advers semnificativ clinic aparut dupa vaccinare; refuzul de a raporta se poate solda cu actionarea mea in judecata de catre parintii copilului vatamat. De asemenea, ma oblig sa trimit parintilor o copie a raportului.

7) Daune si responsabilitate

◊ A) Prin prezenta declaratie si in conformitate cu datele stiintifice pe care le cunosc in prezent, confirm ca vaccinul administrat nu va cauza 1) nici un fel de vatamare imediata a sanatatii copilului, si 2) nici un fel de vatamare ulterioara, cum ar fi: simptome din spectrul autismului, encefalite, paralizii, tuberculoza, diabet, inflamari ale ficatului, neurodermita si alte boli autoimune etc. De asemenea confirm ca vaccinul administrat va oferi protectie fata de boala respectiva pentru o perioada de cel putin _____ ani. Pentru cazul in care copilul va face boala impotriva careia i-am administrat vaccinul, declar ca imi asum raspunderea si voi plati daune pentru toate pagubele (financiare etc.) ivite. De asemenea, pentru cazul cand vaccinul va cauza copilului o vatamare fizica sau psihica, declar ca imi asum raspunderea in totalitate fata de copilul vaccinat si fata de familia acestuia si ma oblig sa suport eventualele consecinte financiare care decurg de aici.

◊ B) Intrucat vaccinul pe care il recomand nu este lipsit de efecte adverse grave, iar in Romania nu exista un fond de compensare financiara pentru complicatiile grave post-vaccinare, nu sunt dispus(a) sa imi asum raspunderea pentru eventualele vatamari ale sanatatii copilului (vezi Punctul A). Responsabilitatea le revine astfel exclusiv parintilor copilului.

........................................................ ................................................................
Loc, data Numele si semnatura medicului
(stampila)


Sursa: http://piersicuta.blogspot.ro/2013/02/declaratie-de-semnat-de-catre-medicul.html#comment-form

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

It Hertz So Bad - The 432 vs. 440 Controversy

OSHO - Despre copii