MEDICAMENTELE NU SUNT ELABORATE CA SĂ VINDECE BOLILE

Revin cu o temă de actualitate stringentă, ce se manifestă, din păcate, în industria medicamentelor de sinteză pe care omenirea le folosește zilnic. Savanți cu renume mondial din aria medicinii au atras de nenumărate ori atenția asupra faptului abominabil, că medicamentele nu sunt fabricate în folosul sănătății maselor umane, ci sunt menite să mențină maladiile în stare cronică, de pe urma cărora industria farmaceutică să câștige cât mai mulți bani. Printre alte mărturii în acest sens, cităm din declarația laureatului Premiului Nobel pentru Medicină, Dr. Richard J. Roberts:


Dr. Richard J. Roberts, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină.
Efectele terapeutice ale antibioticelor sunt pe ultima sută de metri
Medicamentele produse de industria farmaceutică sunt testate numai pentru bărbați
Reclama agresivă pentru medicamente prin mass-media

„Am dovezi că în anumite cazuri, cercetătorii care depind de fonduri private ar fi putut descoperi medicamente foarte eficace, care ar fi pus capăt cu totul anumitor boli. (…) Industria farmaceutică este mai degrabă interesată să vă ia mai mulți bani, nu să vă vindece pe dumneavoastră. (…) Medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă şi de aceea nu se fac cercetări în acest domeniu. (…) Aproape toți politicienii – şi ştiu ce vorbesc – depind cu nerușinare de acele companii multinaţionale farmaceutice care le finanţează campaniile. Restul sunt vorbe goale.” (Sursa: publicația spaniolă La Vanguardia).

Chimistul Shane Ellison, om de știință cu masterat în chimie organică, fost angajat al Array BioPharma și Eli Lilly, a declarat în mod public:

„Când am lucrat în industria farmaceutică, acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: Țineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm. (…) Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația. (…) Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide”.

Pe de altă parte, după cum reiese din documente guvernamentale secrete britanice, de curând declasificate, vaccinurile sunt o farsă pusă la cale de companiile farmaceutice multinaționale. (Sursa: Revista internațională Nexus new times magazine). Și mărturii în acest sens pot continua, fără să afecteze orientarea macabră a trusturilor farmaceutice internaționale.

Eficiența terapeutică a medicamentelor procesate de industria farmaceutică este redusă, în comparație cu efectele secundare dezastruoase pe care le cauzează în planul sănătății umane. Unele substanțe chimice cauzează și stări de dependență la medicamente pe care bolnavul le consumă zilnic.

Efectele curative ale penicilinei, descoperite întâmplător în anul 1928 de către Alexander Fleming, se diminuează pe zi ce trece din cauza modificărilor genetice ale microorganismelor patogene. Virușii și bacteriile cauzatoare de boli și-au dezvoltat o serie de mutații biologice, ceea ce le face rezistente la antibioticele actuale. Industria farmaceutică nu face investiții în sectoare de cercetare, ca să contracareze acest fenomen nefast. Efectele terapeutice ale antibioticelor sunt pe ultima sută de metri și nu s-a făcut nimic pentru înlocuirea acestor medicamente, necesare pentru combaterea unor viruși și bacterii letale. Industria farmaceutică nu este interesată nici de efectele negative pentru sănătatea umană, rezultate în urma combinării ulterioare a unor substanțe chimice din diferite medicamente de sinteză în organismul bolnavului.

Un amic, medic primar, își exprima deunăzi nedumerirea, că pentru tratarea unor boli a prescris același medicament în cazul pacienților bărbați și femei, dar a constatat diferențe notabile privind eficacitatea medicamentelor asupra pacienților săi. Medicul nu era la curent cu faptul că medicamentele produse de industria farmaceutică sunt testate numai pentru bărbați. Datorită psihofiziologiei diferite ale femeilor, vor trebui elaborate în cel mai scurt timp posibil și medicamente destinate femeilor. Este vorba de o neglijență condamnabilă a industriei farmaceutice.

Zi de zi populația planetei este agresată cu sute de reclame prin mass-media scrisă și audio-vizuală, prin care este îndemnată să cumpere medicamente pentru tratamentul diverselor boli de care suferă (sau închipuindu-și că suferă), zădărnicind astfel eforturile medicilor de a prescrie, în cunoștință de cauză, modalități terapeutice individuale. Și nu poate fi oprit acest flagel, din cauză că trusturile de presă colaborează - contra cost - cu industria farmaceutică.

Sursa:http://jurnalparanormal.ro/content/un-secret-teribil-al-industriei-farmaceutice-medicamentele-nu-sunt-elaborate-ca-s%C4%83-vindece

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

Cel de-al doilea creier al nostru