Esti SCLAV la Stat !

Ai auzit bine, SCLAV!Nu cetățean, nu contribuabil, nu om, ci pur si simplu SCLAV! Nu mă crezi? Ia fii atent! Statul Român te lipsește de 80% din venituri în fiecare lună.

Iată cum:

La salariu 45%

Data viitoare când iei salariul numără bine banii. Acum mai număra-i odată. A doua oară ai numărat banii pe care statul tocmai ți i-a luat sub forma de bir denumit eufemistic impozite, taxe sau asigurări. Nu te uita pe fluturaș că nu o să găsești acolo datele complete, ci o ficțiune contabilă numită salariu brut. Întreabă însă pe patronul tău cât a virat la stat în luna asta ăi vei vedea cât plătești în mod real la stat. Pentru că statul e perfid. Deși iți ia banii tai, nu ți-i ia pe față. Nu te invită la un ghișeu să-ți ia banii din buzunar. Nu,… îl pune pe șeful tău să îi dea chiar înainte ca tu să-i vezi. Mai exact, la un salariu net în mână decent de vreo 3000 RON , iată cât iți ia statul din buzunare pentru privilegiul de a fi contribuabil în țara ta:

Asigurări sociale: 1338.7 RON – Ăștia cică ar fi banii de pensii și alte pomeni sociale pe care trebuie să-i plătești în numele solidarității sociale. Daca i-ai investi însă într-un fond de pensii private cu un randament de numai 10% pe an, te-ai putea retrage în numai 10 ani nu în 40 cât iți cer ei să lucrezi…Sau ai putea trimite cel puțin un copil la grădiniță, școală, liceu privat.

Sănătate: 457.64 RON – Ăștia sunt banii pe care-i plătești pentru servicii medicale infecte si medicamente compensate pe care nu le găsești. În schimb o asigurare privată excelentă găsești la jumătate din preț. Dacă doamne ferește e nevoie de o operație….fără șpagă…by!

Impozit: 571.41 RON – Ăștia sunt banii fără destinație, cu care statul poate să facă ce vrea, și chiar face, fără sa-ți dea ție vreo socoteală.

Șomaj + diverse: 90.18 RON – Ăștia sunt banii pe care nu o să-i vezi niciodată, în șomaj nu intri că specializarea ta e căutată și oricum nu poți trăi cu ceă 400 RON de la stat, iar de restul taxelor nici n-ai auzit darmite să aibă sens.

De exemplu, ce e contribuția pentru concedii? Ti-a dat statul bani vreodată când ai fost in concediu? Sau garantarea salariilor? Singurul care-ți garantează salariul este patronul care aleargă după clienți. In total 45% din fondul de salarii se duce automat la stat. Fie că vrei, fie că nu vrei.

La cumpărături 25%

Te bucuri că ai luat salariul, nu? Chiar dacă e doar jumăte din cât valora efortul muncii tale… Te duci imediat la cumpărături, faci plinul cu benzina, plătești facturile si dările locale. Felicitări, statul ți-a mai luat o bună parte din venit:

· TVA 24% – printre cele mai mari din lume

· Accize pe benzină, alcool si alte produse de lux – “aliniate” la standarde europene

· Rovinieta, taxe de timbru, proprietate, taxa radio, taxe eco. Multe dintre ele nici măcar nu le ști deși sunt sub nasul tău. Vezi certificatele verzi si taxa radio care vin cu factura de la electricitate sau taxa pe punga de plastic?

· Peste 200 de taxe si impozite plătite de firmele de la care tu cumperi servicii si bunuri și care se adaugă la prețul de raft. TVA-ul iți mănâncă 20% din jumătatea din buzunar. Restul taxelor mărunte adunate cam tot pe-atât. Mașina si “luxul” restul de 5%.

Prin căpușe 10%

Statul își căpușează propria economie și te pune să plătești mult prea mult pentru serviciile căpușate. Hai sa vedem căpușele:

· Blatul: Regiile și firmele de stat sunt de mult timp niște găuri negre ale economiei. Cat ne costa ele? Miliarde de Euro în fiecare an. De exemplu, anul trecut România a plătit, fără sa știi, un miliard de Euro pentru CFR, pentru ca așa a vrut pixul lui Ungureanu. Anul acesta o să plătim 800 de milioane pentru Oltchim, dar din pixul lui Ponta. Ei au semnat, dar tu plătești.

· Glazura: Firmele private cu monopol de stat. Adică acelea care au plătit la stat pentru privilegiul de a avea zero competiție. Lipsa competiției duce la prețuri mai mari. Pe care tot tu le plătești.

· Cireașa de pe tort: Birocrație, alt produs eminent al statului. Aprobări peste aprobări, aprobări pentru aprobări, procese interminabile, documentație stufoasă. O armată de funcționari, judecători, avocați, notari publici, contabili, experți de toate soiurile care produc doar maculatură și câștigă o avere din jungla legislativa din România. Pe care tu o plătești! Statul controlează astfel direct sau indirect aproximativ o treime din economie. Pe care tu o plătești! Din aia 30% cat îi mai ai în buzunar statul iți mai ia așadar încă 10%.

80% statul, 20% tu – cine pe cine slujește?

Cum se numește o relație în care cineva iți ia patru cincimi din cât produci și-ți lasă o cincime, doar atât cat să mănânci și să te-mbraci? Caută bine în istorie și vei găsi o singură definiție: SCLAVAGISM! Doar pentru că nu vezi lanțurile cu care ești legat de către stat, nu înseamnă ca ele nu sunt acolo. Ia încearcă sa nu-ti plătești taxele. Poți? Poți să te duci la magazin și să zici vreau să cumpăr produsul ăsta dar refuz sa plătesc TVA? Încearcă poate găsești!…Sau poți să zici, eu am asigurare privată de sănătate, nu mă interesează să mai plătesc la stat? Sau poți să zici că nu mai ești “solidar social” și să nu mai plătești CAS-ul? Hmm… Sau poți să te duci în control la CFR să vezi pe ce aruncă banii?E timpul să devii din nou stăpân pe banii tăi. E timpul ca statul, să te slujească el pe tine, nu tu pe el. E timpul să schimbăm regula! Probabil noi greșim la fel ca și în cazul alimentației, unde pentru a ne păstra sănatatea intactă ar trebui să consumăm, 80% legume și fructe crude și nepreparate termic ( adică hrană bazică) și doar 20% hrană preparată termic ( adică hrană acidă) dar fără carne! Noi facem exact invers și se pare că și statul face exact la fel cu noi. Prepararea termică a mâncărilor e practic o manipulare a ei, cred că are o legătură…de fapt sunt convins că are,… noi ne manipulăm hrana 80% în loc de 20% iar cei ce ne conduc ne manipulează viața 80% în loc de 20%. Reanalizează-ti alimentația, recâștigă-ți libertatea ! Pare SF? OK, stai 20 de min. lângă o vitrină de carne în ce megamarketing vrei și privește atent cumpărătorii, studiază-i …apoi stai 20 de min. la raionul de legume-fructe! Vei descoperi singur și sigur ceva… , mai mult n-am voie să-și spun acum. Vorbim după ce afli legătura pe e-mail. Baftă!

Sursa: http://inforor.com/esti-sclav-la-stat/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

It Hertz So Bad - The 432 vs. 440 Controversy

OSHO - Despre copii